ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αλαφούζος, Μπόλονι, Διούδης δεν… ντρέπονται τώρα; Ξεγυμνώθηκε η αθλιότητα! Όργια με χούλιγκαν στην “άδεια” Λεωφόρο! (video)

Υποκριτές και Φαρισαίοι! Ξεγυμνώθηκε η αθλιότητα! Όργια με χούλιγκαν στην “άδεια” Λεωφόρο κατά του Σίμου με την ανοχή του Αλαφούζου και της διοίκησης του Παναθηναϊκού!

Πριν μια βδομάδα ακριβώς, αναφερθήκαμε στην προπαγάνδα και στα όσα… φανταστικά διέρρευσαν τα πράσινα παπαγαλάκια για το Κλεάνθης Βικελίδης και την δήθεν λεκτική βία που δέχθηκαν Μπόλονι, Διούδης, Εμμανουηλίδης. Το ψέμα βέβαια έχει κοντά πόδια! Ο Καρυπίδης τιμωρήθηκε χωρίς να υπάρχει λόγος από τα κατευθυνόμενα δημοσιεύματα, ενώ ο Αλαφούζος έκανε… πάρτι υποκρισίας.

Να που τώρα ξεγυμνώθηκε η αθλιότητα των υποκριτών και Φαρισαίων του ποδοσφαίρου! Όργια πράσινων χούλιγκαν στην… άδεια (;) Λεωφόρο, την ώρα που ο προπονητής του ΟΦΗ Γιώργος Σίμος έκανε δηλώσεις! Την ώρα που ο προπονητής των Κρητικών έκανε δηλώσεις στο συνδρομητικό κανάλι, ακούγονταν live αποδοκιμασίες και υβριστικές εκφράσεις εις βάρος του. Ο τεχνικός του ΟΦΗ συγκρατήθηκε και διατήρησε την ψυχραιμία του δίχως να αντιδράσει στις υβριστικές αποδοκιμασίες. Πρόκειται για ένα περιστατικό που προκαλεί προβληματισμό, καθώς σε κεκλεισμένων των θυρών αναμέτρηση και με την πανδημία του κορωνοϊού στην… πόρτα μας, οπαδοί του Παναθηναϊκού βρέθηκαν στη Λεωφόρο μόνο και μόνο για να βρίσουν on air τον τεχνικός της κρητικής ομάδας.

Και δεν ήταν το μόνο. Απλά αυτό καταγράφηκε από την κάμερα!

Απίστευτα πράγματα που με την ανοχή της διοίκησης του Παναθηναϊκού σε κεκλεισμένων των θυρών ματς, υπήρχαν οπαδοί που αποδοκίμαζαν και έβριζαν τον ΟΦΗ και τον Γιώργο Σίμο την ώρα που έκανε ζωντανά δηλώσεις στη Nova.

Εφόσον λοιπόν υπάρχει (;) δικαιοσύνη περιμένουμε ανάλογη ευαισθησία για τα όσα έγιναν χθες στην Λεωφόρο. Θα έχει πολύ ενδιαφέρον…

 

To Top