ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ

Αλβανικά ΜΜΕ: “Μέχρι… 1.000.000 ευρώ ο Μάβραϊ”

Ένα πολύ ενδιαφέρον ρεπορτάζ σχετικό με τη μεταγραφή του Μεργκίμ Μάβραϊ φιλοξενεί ο Τύπος της Αλβανίας. Μάλιστα, οι συμπατριώτες του ισχυρίζονται ότι οι αποδοχές του παίκτη μπορεί να φτάσουν μέχρι και το ένα εκατομμύριο ευρώ!

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Πιο συγκεκριμένα, στο σχετικό θέμα τονίζεται πως ο Μάβραϊ έχει συμφωνήσει να υπογράψει συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών (κάτι που βέβαια είναι γνωστό) προσθέτοντας πως οι συνολικές αποδοχές του μέσα στη διετία μπορεί να φτάσουν το ένα εκατομμύριο ευρώ. Αυτό διότι στη συμφωνία των δύο πλευρών υπάρχουν πολύ υψηλά μπόνους επίτευξης στόχων, όπως για παράδειγμα για έξοδο σε ευρωπαϊκή διοργάνωση ή ακόμη και για χρόνο συμμετοχής σε λεπτά!

Αυτά τουλάχιστον υποστηρίζουν τα αλβανικά ΜΜΕ, στα οποία πάντως γενικά ο Μάβραϊ «παίζει» πολύ το τελευταίο χρονικό διάστημα και για αγωνιστικούς λόγους («κράζουν» τον ομοσπονδιακό τεχνικό Κριστιάν Πανούτσι, επειδή δεν τον χρησιμοποίησε στον αγώνα με την Σκωτία), αλλά και για εξωαγωνιστικούς λόγους (η καινούρια σχέση του για την ακρίβεια).

Όλα αυτά βέβαια καταδεικνύουν πόσο «πουλάει» ο Μάβραϊ στην πατρίδα του κάτι απολύτως φυσιολογικό, αν αναλογιστεί κανείς την καριέρα που έχει κάνει μέχρι στιγμής.

To Top