«Αλεκάρα, μακάρι να σου μοιάσει…»

Άργησε λίγο, αλλά τελικά το πανηγύρισε το παρθενικό του γκολ με τη φανέλα του Άρη ο Βασίλης Τριανταφυλλάκος. Ένα όμορφο γκολ, που όπως και ο νεαρός φορ εξομολογήθηκε, ήρθε την καταλληλότερη στιγμή. Πάνω που επέστρεφε από τον τραυματισμό του κι αυτό μάλιστα συνέπεσε πάνω στα γενέθλια της ομάδας!

Ένα πάρα πολύ σημαντικό τέρμα, με το οποίο ο Άρης προηγήθηκε με 3-2 και άνοιξε το δρόμο στον Άρη να πάρει τη δεύτερη συνεχόμενη εντός έδρας νίκη. Ένα τέρμα το οποίο ο ποδοσφαιριστής του Άρη το πανηγύρισε, όπως και ο κόσμος στην εξέδρα. Μέσα από την ψυχή του…

Πάντως και η σπάνια ομορφιά, αλλά και η δυσκολία του τέρματος έκανε τον κόσμο να σχολιάσει, συνδέοντας τον νεαρό φορ, με τον αξεπέραστο Αλέκο Αλεξιάδη, ο οποίος ήταν παρών στο γήπεδο.

Αρκετοί ήταν αυτοί που απευθύνθηκαν στον Αλεξιάδη… «Αλεκάρα, μακάρι να σου μοιάζει ο… μικρός» άκουγες να λένε κάποιοι παλιότεροι και έσπευσαν να κάνουν τις «συγκρίσεις» τους, τηρουμένων των αναλογιών: ο τρόπος που παίρνει θέση στην περιοχή ο Τριανταφυλλάκος, το πώς που κινείται κ.τ.λ.

Οι πολύ πιο… παλιοί συμπλήρωναν με νόημα: «Γερός να είναι ο Βασιλάκης και να κυνηγάει τις 301 συμμετοχές του ‘Αλεκάρα’ και  τα 127 γκολ που πέτυχε».

Το Σάββατο πάντως, πέτυχε το πρώτο…

 
Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

To Top