Αλεξάντερ-Άρνολντ: “Αν μπορούσα, θα έπαιρνα Ντε Μπρόινε και Σον στη Λίβερπουλ”

Ο Τρεντ Αλεξάντερ – Άρνολντ δήλωσε ότι θα υπέγραφε στη Λίβερπουλ τον Κέβιν Ντε Μπρόινε και τον Σον, στο μεταγραφικό παζάρι του Ιανουαρίου, αν φυσικά είχε τη δυνατότητα να το κάνει.

Ο Τρεντ Αλεξάντερ – Άρνολντ παραχώρησε μια συνέντευξη στο κανάλι της Premier League στο YouTube, όπου μεταξύ άλλων ρωτήθηκε και για τους δύο ποδοσφαιριστές του πρωταθλήματος που θα υπέγραφε εκτός Λίβερπουλ, αν είχε τα λεφτά να το κάνει, μιας και η περίοδος που ξεκινάει το χειμερινό μεταγραφικό παζάρι πλησιάζει.

Ο ίδιος επέλεξε τον Κέβιν Ντε Μπρόινε και τον Χέουνγκ Μιν Σον. Για τον Βέλγο μεσοεπιθετικό της Μάντσεστερ Σίτι, τόνισε ότι τον θαυμάζει πολύ ως ποδοσφαιριστή, ενώ μίλησε με πολύ καλά λόγια και για τον Νοτιοκορεάτη κυνηγό της Τότεναμ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Τρεντ Αλεξάντερ – Άρνολντ για τους ποδοσφαιριστές που θα υπέγραφε στη Λίβερπουλ αν είχε τη δυνατότητα: “Τον Ντε Μπρόινε γιατί τον θαυμάζω πολύ σαν παίκτη. Η διορατικότητά του, η τεχνική του, η ακρίβειά του. Εξαιρετικός παίκτης.

Οι ασίστ και οι ευκαιρίες που δημιουργεί είναι τρομακτικές. Ο δεύτερος είναι ο Σον, ένας πολύ καλός ποδοσφαιριστής. Έχει ταχύτητα, τελείωμα και σύνθεση”.

To Top