Αλεξανδρής: «Αξίζουμε να μας στηρίξει ο κόσμος με το πακέτο των 24 ευρώ» (video)

«Με 8 ευρώ μπορείς να πιεις μια μπύρα», δήλωσε ο Βαγγέλης Αλέξανδρής απευθύνοντας κάλεσμα στους φίλους του Άρη να σπεύσουν να προμηθευτούν το “πακέτο” εισιτηρίων που έχει εκδώσει η κιτρινόμαυρη ΚΑΕ στην προνομιακή τιμή των 24 ευρώ για τους τρεις εντός έδρας αγώνες στη φάση των 16 του Γιούροκαπ.

Ο τεχνικός των κίτρινων υποστήριξε πως «έχουμε ένα πρόγραμμα «βουνό» μέσα στον Ιανουάριο. Δίνουμε πολύ δύσκολα παιχνίδια και χρειαζόμαστε και τους τραυματίες για να ανταποκριθούμε στις αυξημένες υποχρεώσεις σε Ελλάδα και Ευρώπη. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο που ήρθε στο γήπεδο και μας στήριξε με θέρμη. Δεν θα τον απογοητεύσουμε. Βλέπουμε ότι στην Ευρώπη μπορούμε να κάνουμε το βήμα παραπάνω. Όλοι περιμένουν τον Άρη να επανέλθει».

Τόνισε ότι «η διοίκηση έβγαλε ένα εισιτήριο 24 ευρώ για τα τρία εντός έδρας παιχνίδια της ομάδας στο Γιούροκαπ. Θα ήθελα το γήπεδο να είναι γεμάτο για να μπορέσουμε να περάσουμε στην επόμενη φάση. Τα οκτώ ευρώ που κοστίζει ο κάθε αγώνας ισοδυναμούν με μια μπύρα. Αξίζουμε να μας στηρίξει ο κόσμος. Έχουμε δυο συνεχόμενες εκτός έδρας αναμετρήσεις με το Ρέθυμνο και τον Κολοσσό. Ακολουθούν οι εντός έδρας αγώνες με τον Παναθηναϊκό και τη Κίμκι. Αν δεν έχουμε κόσμο στο γήπεδο θα είναι πολύ δύσκολο να ανταποκριθούμε. Είμαστε νέα ομάδα και κάθε παίκτης που λείπει είναι πρόβλημα για μας. Είμαστε οικογένεια και χαιρόμαστε να δουλεύουμε, διαπιστώνοντας πρόοδο. Ελπίζουμε σε ένα καλύτερο αύριο».

Ο τεχνικός του Άρη κρατά μόνο από τη νίκη από το σημερινό παιχνίδι με το Μαρούσι. «Δεν έμεινα ευχαριστημένος από την εμφάνιση και την απόδοση της ομάδας. Δήλωσα και πριν από το παιχνίδι ότι υπάρχει σεβασμός για όλες τις ομάδες και πως δεν χρειάζεται έπαρση. Είχα πει στον συνεργάτη μου τον Σωτήρη Μανωλόπουλο ότι κάναμε το πιο εύκολο σκάουτινγκ λόγω των περιορισμένων λύσεων του αντιπάλου. Περιμέναμε τη ζώνη, παρόλο αυτά δεν σταθήκαμε σε αποδόσεις που είχαμε σε άλλα παιχνίδια. Τέλος καλό, όλα καλά».

Ρωτήθηκε για το αν ήταν ατομικό το παιχνίδι κάποιων παικτών. «Ηταν κάποιες επιθέσεις τραβηγμένες. Δεν ήταν ατομιστές κάναμε 14 ασίστ απέναντι στη ζώνη και είναι δύσκολο να βγάλεις συνεργασίες απέναντι σε ομάδα που παίζει ζώνη για σαράντα λεπτά. Μας είχαν διαβάσει καλά κι όταν δεν έχεις παίκτη μέσα στη ρακέτα, δυσκολεύεσαι. Το σάιτ του Γιούροκαπ αναφέρει ότι ο Άρης θα είναι προβλέψιμος στο παιχνίδι του. Κι επειδή μας έπαιξαν οι Λιθουανοί της Ρουντούπις ζώνη, δεν αποκλείω να παίξει ζώνη και η Κίμκι που έχει Λιθουανό προπονητή (σ.σ. Ρίμας Κουρτινάϊτις. Εμείς κάναμε μια προετοιμασία και πιστεύω ότι θα ανταποκριθούμε».

Ρωτήθηκε για την πρόσφατη αποχή των παικτών από την προπόνηση λόγω των οικονομικών προβλημάτων κι αν διαπίστωσε ευαισθησία από τους ανθρώπους που έχουν την ευθύνη για να αποφασίσουν για το μέλλον της ΚΑΕ. «Ήταν μια ενέργεια των παιδιών. Ένας τρόπος διαμαρτυρίας. Πήραν τις διαβεβαιώσεις από τον πρόεδρο κι έληξε εκεί το θέμα. Συνεχίζουμε. Δεν έχω καμία εικόνα αν προκάλεσε κινητοποίηση. Δεν με ενημέρωσε κανείς για κάτι τέτοιο».

Δείτε τις δηλώσεις του Βαγγέλη Αλεξανδρή μετά τον αγώνα με το Μαρούσι:

{youtube}JERD77nJNAs|640|360|1{/youtube}

To Top