Αλεξανδρής: “Αυτή είναι η ομάδα του Άρη και πρέπει να τη στηρίξουμε”

Ο Βαγγέλης Αλεξανδρής δήλωσε πως δεν ξέρει γιατί η ομάδα του μπήκε φοβισμένη στο παιχνίδι με το Ρέθυμνο και ξεκαθάρισε ότι αυτή είναι η ομάδα και θα πρέπει να την στηρίξουν όλοι.

Ο τεχνικός του Άρη τόνισε μετά τον αγώνα πως “δεν ξέρω γιατί μπήκαμε φοβισμένοι στην αρχή του παιχνιδιού, αλλά όλα θα μπορούσαν να είχαν κυλήσει διαφορετικά γιατί μας ευνόησαν οι φάσεις και θα μπορούσαμε να είχαμε κάνει εμείς ένα καλό σερί. Στη συνέχεια, όμως, το Ρέθυμνο βρήκε ρυθμό, έκανε το παιχνίδι του και κέρδισε” και πρόσθεσε: “Δεν θα σταθώ στους τρεις Αμερικανούς, αυτή είναι η ομάδα του Άρη και πρέπει να τη στηρίξουμε. Εγώ και ο πρόεδρος περιμέναμε να δούμε πως θα αντιδράσει η ομάδα σε ένα δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι και σε μία δυνατή έδρα. Δεν είμαι ευχαριστημένος, καθώς αυτά που είχαμε σχεδιάσει δεν τα βγάλαμε στο παρκέ και κυρίως στην αμυντική μας συμπεριφορά απέναντι στα πολλά τρίποντα του Ρεθύμνου. Γνωρίζαμε πως το Ρέθυμνο θα έπαιρνε πολλές προσπάθειες, αυτός είναι ο τρόπος παιχνιδιού του και με αυτό έκανε πέρυσι μία εκπληκτική πορεία”.

Συνέχισε λέγοντας πως “ήταν πολύ δύσκολο για τα δικά μας δυνατά 5άρια να βγουν στο τρίποντο και να μαρκάρουν τους ψηλούς του Ρεθύμνου. Παρά την βαριά ήττα θα παλέψουμε και πιστεύουμε με την δυνατή έδρα που έχουμε, στο μέλλον να γίνουμε πολύ ανταγωνιστικοί και στα εκτός έδρας παιχνίδια. Συγχαρητήρια στον Στέργιο Κουφό για την πολύ καλή ομάδα που έχει δημιουργήσει”.

 

To Top