Αλεξανδρής: “Δίνω το λόγο μου ότι θα είμαστε πολύ δυνατοί”

Ο Βαγγέλης Αλεξανδρής δεν ανησυχεί για το κακό ξεκίνημα του Άρη και εξήγησε στον τηλεοπτικό φακό της ΕΤ3 τους λόγους που δεν ανησυχεί. Παράλληλα, αναφέρθηκε και στις δυο προσθήκες των κίτρινων μέσα στη ρακέτα, αλλά και την αλλαγή στην περιφέρεια…

Ο τεχνικός του Άρη υπογράμμισε με δηλώσεις του στο τρίτο κανάλι της κρατικής τηλεόρασης πως “δεν με ανησυχεί το κακό ξεκίνημα. Έχουμε ουσιαστικά μία απώλεια, την ήττα με τον Κολοσσό. Υπάρχει δυνατότητα με μία, δύο κινήσεις αυτή η ομάδα να βρει το δρόμο της. Είμαστε αισιόδοξοι, γιατί όλα κρίνονται στο τέλος και μέχρι τότε δίνω το λόγο μου ότι θα είμαστε πολύ δυνατοί”.

Για τις προσθήκες που θα έχει η ομάδα με την παρουσία των Γιώργου Μπόγρη και Γάιου Σκορδίλη, όπως και για την αλλαγή του Άντριαν Όλιβερ με άλλο Αμερικανό σμολ φόργουορντ, ο Αλεξανδρής υποστήριξε πως “χρειαζόμαστε ψηλά παιδιά. Ο Μπόγρης δεν μπορεί να μας ενισχύσει (με τον ΚΑΟΔ). Περιμέναμε αύριο να εκδικαστεί στο ΑΣΕΑΔ η προσφυγή του, αλλά μετατέθηκε για την επόμενη Τετάρτη. Θα τον έχουμε στα παιχνίδια της Ευρώπης. Θέλαμε και συμφωνήσαμε και εγώ και ο πρόεδρος, γιατί μιλήσαμε με τον Γάιο (Σκορδίλη) και τον μάνατζέρ του, Λου Διαμαντόπουλο για την επιστροφή του και θα έλεγα ότι για τυπικούς λόγυος δεν έχει επικυρωθεί η συμφωνία. Ελπίζω να γίνει στο άμεσο μέλλον. Χρειαζόμαστε και έναν παίκτη περιφερειακό και κατά πάσα πιθανμότητα θα κάνουμε μια αλλαγή…”.

Για τους αγώνες στο Γιούροκαπ που ξεκινούν με το παιχνίδι στο Αλεξάνδρειο κόντρα στη Νίμπουρκ ο τεχνικός των κίτρινων τόνισε πως “ο όμιλος είναι βατός, αν εξαιρέσουμε τη Νίμπουρκ που είναι καλή ομάδα και είναι φαβορί για τον όμιλο! Είναι η ίδια ομάδα τα δύο τελευταία χρόνια, είναι ανταγωνιστική, έχει τον ίδιο προπονητή πολλά χρόνια και την είδα με την ΤΣΣΚΑ και με εντυπωσίασε” και κατέληξε: “Ο θεσμός του Γιούροκαπ θα μας δώσει ρυθμό. Θα χρειαστούμε βέβαια και το ανάλογο ρόστερ για να αντέξουμε τα δύο παιχνίδια την βδομάδα…”.

To Top