Αλεξανδρής: “Δεν είναι ήττα ντροπής, πετυχημένη η πορεία μας…”

Ο Βαγγέλης Αλεξανδρής δεν αισθάνθηκε πως η χθεσινή ήττα είναι ήττα ντροπής για τον Άρη και τόνισε κατηγορηματικά πως η πορεία της ομάδας είναι πετυχημένη βάσει των συνθηκών που επικρατούσαν.

Πόνταρε στην expekt.com, με Bonus εγγραφής 125 €!

Ο τεχνικός του Άρη υπογράμμισε στο “Αθλητικό Μετρόπολις” πως “ήταν μεγάλη η διακοπή του πρωταθλήματος, για 18 μέρες δεν αγωνιστήκαμε και αυτό είχε σαν αποτέλεσμα η ομάδα να μην πάει καλά και μετά από ένα διάστημα να μην υπάρχει στο γήπεδο. Από το πρώτο δεκάλεπτο και μετά δεν μπορούσαμε ούτε τα χέρια να σηκώσουμε. Δεν είχαμε τη ζωντάνια και την εκρηκτικότητα για να πάρουμε τη νίκη. Δε θα έλεγα ότι είναι ήττα ντροπής, ήταν παιχνίδι ειδικών συνθηκών. Αν η ομάδα είχε τα εχέγγυα από όλες τις πλευρές τότε θα αισθανόμουν πολύ πιο άσχημα. Υπό αυτές τις συνθήκες όμως είναι δύσκολο να αλλάξεις την ψυχολογία των παικτών. Δεν επικροτώ αυτή τη συμπεριφορά, το επεσήμανα άλλωστε και στους παίκτες, αλλά δε με άκουσαν”, προσθέτοντας πως “δεν μπορεί να καταλάβει ο κόσμος απλά πράγματα. Αν θέλουν να τα καταλογίσουν συγκεκριμένα πράγματα ας το κάνουν, αλλά δεν είναι έτσι. Και στον Ίκαρο τα ίδια έλεγαν, έλειπαν τόσοι παίκτες, δεν μπορούσαμε ούτε να… κλάσουμε και έλεγαν πάλι τα ίδια. Δε θα έλεγα ότι είναι ντροπιαστική η ήττα”.

Για τον απολογισμό της χρονιάς είπε ότι “ο στόχος εξαρχής ήταν με λίγα λεφτά να κάνουμε αξιόμαχη πορεία και να κάνουμε ομάδα που θα σταθεί και την επόμενη χρονιά. Στόχος ήταν η οικονομική εξυγίανση, όμως φτάσαμε στο σημείο να κάνουμε γιορτές χωρίς να πάρουμε ούτε ευρώ.
Συγκεντρωθήκαμε δύο μέρες πριν αρχίσει το κύπελλο. Αστάθμητοι παράγοντες επηρέασαν την πορεία μας και πιστεύω θα μπορούσαμε να βγούμε και τρίτοι. Είμαι ικανοποιημένος από την φετινή μας πορεία. Κάναμε και ήττες που με έκαναν να αισθανθώ άσχημα αλλά υπό αυτές τις συνθήκες είναι επιτυχημένη η πορεία μας.
Δε μας αγγίζει όσοι θέλουν να σπέρνουν διχόνοιες. Όλη αυτή η χρονιά που παλέψαμε με τις καλές ομάδες της Ελλάδας και της Ευρώπης δε αφήνει κάτι; Δουλέψαμε σκληρά υπό αντίξοες συνθήκες, κρατήσαμε το γόητρο του Άρη με αξιοπρέπεια και μέσα από αυτή τη διαδρομή είχαμε και ένα όφελος.
Κρατήσαμε τα παιδιά, τα στηρίξαμε και δε χρεώσαμε το σύλλογο, όπως σε άλλες χρονιές. Από κάποια παιδιά δεν έμεινα ικανοποιημένος και αυτό έχει να κάνει κυρίως με τους Αμερικανούς. Λέγαμε ότι ίσως δεν κάνουν τη ζωή που θα έπρεπε ως αθλητές, αλλά από εκεί και πέρα εγώ δεν μπορούσα να κάνω κάτι περισσότερο”.

Για την επόμενη μέρα του Άρη είπε ότι “το πρώτο μέλημα είναι το διοικητικό. Διαβάζουμε ότι έγινε μια κίνηση εκ μέρους των μετόχων και περιμένουμε για να μιλήσουμε επί της ουσίας, αν θα μείνει ή όχι το ίδιο καθεστώς για να γίνει σχεδιασμός. Ας μην είμαστε βιαστικοί. Ξέρω πολύ καλά τι πρέπει να κάνουμε και περιμένω τις εξελίξεις για να παρουσιάσω τις προτάσεις και το σκεπτικό μου”.

To Top