ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αλεξανδρής: «Δικαιούται την τιμή αυτή ο Γκάλης. Παρακίνησε πολλούς να παίξουν μπάσκετ»

Το εγκώμιο του Νίκου Γκάλη για την προσφορά του στο ελληνικό μπάσκετ έπλεξε ο Βαγγέλης Αλεξανδρής μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 94,6. 

«Δικαιούται την τιμή αυτή. Μαζί με τον εαυτό του τίμηση και την Ελλάδα με τη χθεσινή διάκριση. Αναφέρθηκε εκτενώς ο παγκόσμιος Τύπος στο όνομά του και ακούστηκε μαζί με αυτό και το ελληνικό και χαρήκαμε όλοι μας. Και όσοι είχαμε την τιμή να παίξουμε μαζί του και όσοι τον παρακολούθησαν. Και όπως είπα ήταν μεγάλη τιμή για όλους που τον είδαν να αγωνίζονται», ανέφερε για την είσοδο του Νικ στο Hall of Fame.

«Το δικαιούται και με το παραπάνω. Υπήρξαν και υπάρχουν παίκτες που είναι μεγάλη κλάσης που πέρασαν από το ελληνικό μπάσκετ και προσέφεραν τις υπηρεσίες τους. Είναι και παιδιά που έχουν γράψει μεγάλη ιστορία, που έχουν παίξει στο ΝΒΑ ή δεν έχουν παίξει και έχουν παρακινηθεί από τον Νίκο να ξεκινήσουν το μπάσκετ. Όλοι εμείς που έχουμε ασχοληθεί με το άθλημα και έχουμε προσφέρει σε αυτό έχουμε κερδίσει από τα οφέλη της παρουσίας του Νίκου Προσέφερε πολλά».

Για το σημερινό παιχνίδι της Εθνικής σχολίασε:

«Είναι μεγάλη ευκαιρία να βγάλει από πάνω της αρνητική εικόνα που είχε στην πρώτη φάση. Παίζει με τη Λιθουανία που κατά την εκτίμησή μου δεν είναι ανίκητη. Έχει δημιουργήσει παράδοση απέναντι μας αλλά εκτιμώ ότι εάν διαβάσει καλά το παιχνίδι και παίξει με τακτική, γιατί δεν έχει πολλά γκαρντ η Λιθουανία, τότε μπορεί να περάσει», τόνισε και κατέληξε για την κριτική που ασκείται στον Κώστα Μίσσα.

«Ο Κώστας δίνει τον δικό του αγώνα. Όσοι αγαπούν το μπάσκετ είμαστε κοντά του. Δεν έχουν θέση όλα αυτά που λένε στη δική μας λογική. Δεν έχουν θέση αυτοί στο μπάσκετ», κατέληξε.

To Top