Αλεξανδρής: “Δουλέψαμε και γίναμε καλύτερη ομάδα”

Ο Άρης έκανε το πέμπτο από τα έξι βήματα που χρειάζεται για να πετύχει τον στόχο της εισόδου στην εξάδα και θα επιδιώξει να ολοκληρώσει αυτό που ξεκίνησε. Αυτό που ικανοποιεί όμως τον Βαγγέλη Αλεξανδρή είναι ότι δείχνει σημάδια πολύ καλής ομάδας.

Ο τεχνικός του Άρη τόνισε πως “από τη στιγμή που ολοκληρώθηκαν οι ευρωπαϊκές μας υποχρεώσεις, πριν από περίπου 25 μέρες η ομάδα παρουσιάζεται τελείως διαφορετική. Μας δόθηκε η ευκαιρία να δουλέψουμε σε βάθος, να γίνουμε καλύτερη ομάδα, να βελτιώσουμε τις αδυναμίες μας κάτι που είναι εμφανές. Έχουμε πέντε στις πέντε νίκες και συνεχίζουμε για να ολοκληρώσουμε αυτό που βάλαμε ως στόχο. Μας περιμένει ένα ακόμη δύσκολο παιχνίδι με το Περιστέρι”.

Για τον αγώνα υποστήριξε πως «εκμεταλλευτήκαμε το γεγονός ότι το Ρέθυμνο έχει μια σοβαρή απώλεια, αυτή του Ράιτ που είναι ένας καταπληκτικός παίκτης. Έχω βιώσει κι εγώ αυτή την κατάσταση, την αποχώρηση δηλαδή του καλύτερου παίκτη μας σ’ αυτή τη θέση (σ.σ. Τζέιμς) και πρώτου σκόρερ της ομάδας μας και ξέρω πόσο δύσκολο είναι για τον προπονητή να καλυφθεί ένα τέτοιο κενό. Παίξαμε πολύ καλή άμυνα και υποχρεώσαμε το Ρέθυμνο σε μεγάλη αστοχία στα τρίποντα, 3/29 που είναι η βασικότερη επιθετική του έκφραση. Δουλέψαμε πολύ καλά στον αμυντικό τομέα και αυτό μας έδωσε τη δυνατότητα να έχουμε πολύ καλές επιλογές. Πήραμε τα ριμπάουντ, κάναμε κλεψίματα. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά. Θέλουμε να ολοκληρώσουμε την προσπάθεια με την ίδια ένταση και ενέργεια που βγάζουμε”.

Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

To Top