Αλεξανδρής κατά της ΣΑΡΙΣΑ: “Εγω δεν είμαι χθεσινός… Θα τους ξεφτιλίσω!”

Ποιος άκουσε τον “Tίγρη” και δεν φοβήθηκε… Μαινόμενος ο Βαγγέλης Αλεξανδρής επιτέθηκε κατά της ΣΑΡΙΣΑ για οφειλή προς το πρόσωπο του από τη σεζόν 2011-12 αλλά και κοροϊδία προς τον ίδιο και τον συνεργάτη του που κρατάει εδώ και δύο χρόνια!

Ο “Τίγρης” φιλοξενήθηκε στο “Αθλητικό Μετρόπολις”, υπεραμύνθηκε της θέσης του αλλά και της ΚΑΕ Άρης και διεμήνυσε προς πάσα κατεύθυνση πως είναι έτοιμος να κινήσει γη και ουρανό, ώστε να πάρει τα χρήματα που τόσο καιρό του τάζουν οι άνθρωποι της ΣΑΡΙΣΑ αλλά και ο τότε πρόεδρος της ΚΑΕ, Γιάννης Δαμιανίδης.

Αρχικά, τόνισε: «Η καταγγελία κατά της ΚΑΕ θα γίνει για τυπικούς λόγους. Από τον επίσημο Άρη δεν έχω παράπονο, διότι από την ημέρα που λύσαμε τη συνεργασία μας μέχρι και σήμερα, τακτοποίησε στο ακέραιο τις υποχρεώσεις του. Υπάρχει όμως μια οφειλή από τη σεζόν 2011-12, την οποία είχε αναλάβει επισήμως η ΣΑΡΙΣΑ. Έχουν περάσει δύο χρόνια και δεν έχω εισπράξει τα χρήματα. Αν νομίζουν ότι έχουν να κάνει με ένα παιδάκι είναι γελασμένοι. Εγώ δεν είμαι χθεσινός. Θα τους ξεφτιλίσω, αν δεν μου δώσουν τα χρήματά μου. Εδώ και τουλάχιστον δύο χρόνια κοροϊδεύουν εμένα και τον συνεργάτη μου τον Μανωλόπουλο», για να συνεχίσει:

«Ήδη έχω αναφέρει δύο, θα ακολουθήσουν κι άλλα. Θα τους ξεφτιλίσω στη κοινωνία της Θεσσαλονίκης, εκεί που τους πονάει. Για να σταματήσουν να μας το παίζουν καμπόσοι. Μοναδική περίπτωση να σταματήσω είναι να ανακοινώσουν επίσημα ότι δεν μπορούν να μου δώσουν τα χρήματα για να γίνουν ρόμπα στη κοινωνία της πόλης».

Για τα όσα βίωσε τη σεζόν 2011/12 και την αντιμετώπιση που είχε από την τότε διοίκηση της ΚΑΕ: «Τότε η κατάσταση στον σύλλογο είχε φθάσει στο απροχώρητο και με κάλεσαν να έρθω για να μπει ένα τέλος. Δέχθηκα απίστευτο εσωτερικό πόλεμο από τον τότε πρόεδρο τον Δαμιανίδη. Άλλους παίκτες πλήρωνε, άλλους όχι. Κι ενώ είχαμε δημιουργήσει μια εξαιρετική ομάδα και μπορούσαμε να φτάσουμε στις οκτώ καλύτερες ομάδες της Ευρώπης (σ. σ. Eurocup), μας έφυγε ο Τζέιμς. Αυτοί οι άνθρωποι που με κάλεσαν να αναλάβω τότε τον Άρη, δεν σέβονται αυτά που πέρασα εκείνη τη χρονιά. Επαναλαμβάνω όμως ότι από εμένα δεν θα γλιτώσουν, αν δεν τακτοποιήσουμε την οφειλή».

To Top