Αλεξανδρής: “Με λυπεί που μας λυπούνται” (video)

Ο Βαγγέλης Αλεξανδρής έμεινε (αρνητικά) έκπληκτος από την εικόνα που παρουσίασε η ομάδα του, τόνισε όμως ότι όλοι μαζί θα παλέψουν μέχρι το τέλος για να αλλάξουν την εικόνα και επεσήμανε πως δεν θέλει κανείς να… λυπάται τον Άρη!

Ο τεχνικός του Άρη έδωσε συγχαρητήρια στον Κολοσσό “γιατί έπαιξε καλύτερα και κέρδισε δίκαια” και συνέχισε: “Μου προξένησε έκπληξη ο τρόπος που αγωνιστήκαμε. Αυτή η ομάδα θα έχει σκαμπανεβάσματα στο πρωτάθλημα, γιατί έχουμε λίγους έμπειρους παίκτες και είναι λογικό να παρουσιάζουν αποκλίσεις οι εμφανίσεις των νεαρών. Η εικόνα που βγήκε μέσα από τη δουλειά που κάναμε όλη τη βδομάδα ήταν κάτι παραπάνω από εξαιρετική, σε σημείο που χθες όταν συζητούσα με τον πρόεδρο έλεγα ότι ίσως να μη χρειαστούμε και ενίσχυση αν πάμε έτσι Είναι λογικό να έχεις υπομονή, γιατί διαφορετικά μπορεί να σε πάρει από κάτω ψυχολογικά. Πολλοί βιάζονται να βγάζουν συμπεράσματα, αλλά με λυπεί που μας λυπούνται! Δεν θέλω να λυπάται κανείς τον Άρη! Αγαπάμε την ομάδα και θα πολεμήσουμε μέχρι το τέλος”.

Εξήγησε πως “η ομάδα αυτή φτιάχτηκε το καλοκαίρι με νέα παιδιά με σκοπό να δημιουργήσουμε έναν πυρήνα παικτών, στους οποίους θα στηρίχτουμε τα επόμενα χρόνια. Δεν μπορέσαμε να βάλουμε έμπειρους παίκτες που είχαμε στον αρχικό σχεδιασμό μας, για να στηρίξουμε αυτή τη προσπάθεια. Είδατε ο Κολοσσός είχε τον Τσάμη, τον Χαρίση, τον Καλαϊτζή, τον Ασημακόπουλο… Εμείς βασιζόμαστε σε τέσσερις ρούκις! Η εικόνα που βγάλαμε δεν ήταν καλή. Ήταν η νύχτα με τη μέρα από αυτο που περιμέναμε. Θα συνεχίσουμε αυτή τη προσπάθεια”.

Για την ενίσχυση της ομάδας υποστήριξε πως “χρειάζονται ένας, δύο έμπειροι παίκτες, από το αρχικό σχεδιασμό. Δεν ειμαι πρωτάρης να πιστεύω ότι με δέκα ρούκις θα μπορώ να κάνω εξαιρετική πορεία. Κατανοώ τα οικονομικά προβλήματα που υπάρχουν και κάνω την ανάλογη υπομονή, αλλά δεν εξαρτάται από μας. Με κάποιους παίκτες έχουμε έρθει σε συμφωνία. Γιατί δεν έχουν έρθει, δεν είμαι αρμόδιος εγώ να πω”.

Δείτε τις δηλώσεις του Βαγγέλη Αλεξανδρή στο βίντεο του PRESSARIS:
{youtube}HHBepuTyqX0|640|360|1{/youtube}

To Top