Αλεξανδρής: Με 1,5 εκατομμύριο ευρώ μπάτζετ θα διεκδικούσα πρωτάθλημα!

Υψηλού επιπέδου χαρακτήρισε ο Βαγγέλης Αλεξανδρής το σεμινάριο της Ευρωλίγκας, μιλώντας στο PRESSARIS.gr από την Κωνσταντινούπολη. Πάντως η παρουσία του εκεί, του δημιούργησε και μια… μελαγχολία, γιατί είδε πως οι άλλες ομάδες είχαν μίνιμουμ μπάτζετ 1,5 εκατομμύριο ευρώ!

Ο τεχνικός του Άρη αναφέρθηκε στο σεμινάριο προπονητικής τονίζοντας πως “ήταν ένα σεμινάριο πολύ υψηλού επιπέδου. Είχα πάρει μέρος και πριν από τρία χρόνια όταν ήμουν στην ΑΕΚ. Οι προπονητές έχουν τη δυνατότητα να συζητούν μεταξύ τους για τα δρώμενα στο ευρωπαϊκό μπάσκετ, να ανταλλάξουν απόψεις και μέσα από αυτή τη διαδικασία να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους”.

Πρόσθεσε πως “είμαι στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις ως παίκτης και ως προπονητής 41 χρόνια και έχω τη δυνατότητα να γνωρίζω τα περισσότερα από αυτά τα πρόσωπα που ήταν εκεί. Όλοι με ρωτούσαν τι γίνεται στον Άρη και σε πως είναι η κατάσταση στην χώρα. Ήταν μαζί μας και ο Σούλης (Μαρκόπουλος) με τον Ηλία Ζούρο και τον Φώτη Κατσικάρη που εκπροσωπούσαν τις ομάδες τους, ο Ίβκοβιτς και ο Ομπράντοβιτς από τους δύο μεγάλους της Ελλάδας. Εγώ και ο Σούλης (Μαρκόπουλος) ήμασταν εκεί ως φτωχοί συγγενείς. Είχαμε τους δύο πιο μικρούς προϋπολογισμούς και ο επόμενος ήταν στο 1,5 εκατ. ευρώ. Εκεί με έπιασε μια μεγαγχολία γιατί άκουγα πως με αυτά τα χρήματα είναι δύσκολο να βρεις παίκτες, αλλά εγώ με αυτά τα χρήματα θα διεκδικούσα πρωτάθλημα”!

Ο Αλεξανδρής αναφέρθηκε και στα μεταγραφικά λέγοντας πως “εμάς το μπάτζετ με μια υπέρβαση αν καταφέρουμε να πάρουμε κάποιον παίκτη δεν θα ξεπεράσει τα 400.000 ευρώ. Είναι δύσκολο να πάρεις παίκτες, όμως δεν τα παρατάμε, θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό”.

Σήμερα το βράδυ αναμένεται πίσω ο τεχνικός των κίτρινων μέσω Αθηνών και θα προπονήσει και πάλι την ομάδα από αύριο.

To Top