Αλεξανδρής: “Μόνη μου ελπίδα η δουλειά που γίνεται”

Η δουλειά που γίνεται σε καθημερινή βάση είναι η μόνη ελπίδα του Βαγγέλη Αλεξανδρή ότι αυτός ο Άρης θα μπορέσει να παρουσιάσει ένα ανταγωνιστικό πρόσωπο στο πρωτάθλημα, προφανώς όμοιο με αυτό που παρουσίασε κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Ο τεχνικός του Άρη μίλησε στον “Sentra FM” τονίζοντας αρχικά πως “περίμενα να δω σαφώς πιο βελτιωμένη εικόνα από το πρώτο μας επίσημο παιχνίδι απέναντι στον Ολυμπιακό. Ήμουν σίγουρος ότι θα τη δω σε ένα βαθμό, γιατί απέναντι στον Ολυμπιακό αγωνίστηκε η ομάδα με τον Τζέιμς, ο οποίος είχε έρθει από την Αμερική και δεν είχε ακόμη συμπληρώσει 24 ώρες εδώ, ήταν με τζετ-λαγκ, ήταν τελείως απροπόνητος… Το ίδιο και ο Κρούσιτς. Μας δόθηκε η ευκαιρία έπειτα σε μια εβδομάδα, που μεσολάβησε η απεργία, να δουλέψουμε ένα δεκαήμερο σωστά και το πρόσωπο που παρουσιάσαμε χτες ήταν πάρα πολύ καλό. Εμένα με ευχαρίστησε. Περίμενα τη βελτίωση αλλά όχι σε τόσο μεγάλο βαθμό, αλλά είναι νέα παιδιά. Ισως να είναι και η πρώτη φορά στην καριέρα μου που δουλεύω τόσο πολύ. Ξεκινάω από το μηδέν. Τα παιδιά που έχουν έρθει από την Αμερική είναι αρκετά – είναι πέντε – δεν έχουν ξαναπαίξει στον ευρωπαϊκό χώρο.
Από τους Έλληνες, ο Τσαϊρέλης είχε πολύ μικρή συμμετοχή, ο Βεργίνης είχε να παίξει τρία χρόνια στην ουσία – δύο με τον Παναθηναϊκό και πέρυσι που μεσολάβησε ο τραυματισμός του, και μένει μόνο ο Ταπούτος που έχει μια σχετική εμπειρία σε σχέση με τα υπόλοιπα παιδιά της ομάδας. Έχουμε κάποια σκαμπανεβάσματα στην απόδοση, αλλά εγώ πιστεύω πάρα πολύ στη δουλειά που γίνεται σε καθημερινή βάση και είναι η μόνη μου ελπίδα”.

Συνέχισε τονίζοντας ότι “τα οικονομικά μας είναι πενιχρά, έχουμε επενδύσει σε νέα παιδιά, τα διαλέξαμε ένα προς ένα. Δε σημαίνει βέβαια πως έχουμε πετύχει 100% στις επιλογές, αλλά εγώ προσωπικά είμαι ευχαριστημένος και από τον τρόπο που δουλεύουνε και από την πρόοδο που σημειώνουν. Αλλωστε πρέπει με τα νέα παιδιά να κάνουμε πολύ μεγάλη υπομονή.

Αρκεί να πω όμως ότι το ρόστερ μας ακόμη δεν έχει ολοκληρωθεί – βάσει του αρχικού σχεδιασμού, όχι ότι θα αλλάξω κάτι στους παίκτες αυτή τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο. Μείναμε λίγο πίσω διότι δεν μπορέσαμε να εξασφαλίσουμε κάποια χρήματα για να προσεγγίσουμε τα παιδιά που θέλουμε και ελπίζω αυτό να γίνει στο άμεσο μέλλον, ώστε η ομάδα να πάρει την οριστική της μορφή και να πετύχει τους στόχους τους οποίους έχει βάλει τη φετινή χρονιά”.

Ο Αλεξανδρής αναφέρθηκε και στην ΣΑΡΙΣΑ επισημαίνοντας πως “είναι σε εξέλιξη κάποιες αποφάσεις από τη διοίκηση, γιατί και η διοίκηση περιμένει τα έσοδά της να αυξάνονται, όχι μόνο από τους κρατικούς φορείς. Υπάρχουν και φορείς μέσα από τον Αρη. Παλαιότερα ήταν η ΓΕΝΕΣΙΣ, που βοηθούσε πάρα πολύ, τώρα είναι η ΣΑΡΙΣΑ, που είναι γκρουπ Αρειανών, επώνυμων, που αγαπούν πάρα πολύ τον Αρη και ειδικότερα το μπάσκετ. Περιμένω τη βοήθειά τους και μόλις ολοκληρωθεί και πάρω και τους παίκτες που θέλω, σαφώς και θα έχουμε καλύτερη εικόνα”.

To Top