Αλεξανδρής: “Ξεκινάμε πάλι από το μηδέν”

Ο Βαγγέλης Αλεξανδρής επιβεβαίωσε το ότι ουσιαστικά ο Άρης της επόμενης χρονιάς θα είναι μια ολοκαίνουρια ομάδα, με ελάχιστους παίκτες από την περσινή ομάδα.

Ο τεχνικός του Άρη τόνισε σε δηλώσεις του στον “Libero FM” πως “θέλουμε να δημιουργήσουμε μια ομάδα στην οποία θα υπάρχει έντονο ελληνικό στοιχείο. Προσωπικά, δεν με απασχολεί αν θα περάσει το δικαίωμα για τους έξι Αμερικανούς. Το κακό είναι ότι πέρυσι κάναμε μια μεγάλη προσπάθεια και τώρα πρέπει να ξεκινήσουμε και πάλι από το μηδέν”, προσθέτοντας ότι “δεν με φοβίζει, έχω φτιάξει ομάδα ακόμη και μέσα σε τρεις ημέρες όπως έγινε πρόσφατα με το Μαρούσι. Απλά, πέρυσι πήραμε παιδιά που δεν είχαν εμπειρία από το ευρωπαϊκό μπάσκετ, δουλέψαμε μαζί τους, τους βελτιώσαμε, τους μάθαμε τον τρόπο σκέψης και τα κάναμε όλα αυτά με το σκεπτικό ότι την επόμενη χρονιά, φέτος δηλαδή, θα είναι έτοιμοι. Κι έτσι όπως διαμορφώθηκαν τα πράγματα, δεν θα τους έχουμε. Πέρυσι, όταν ανέλαβα τον Αρη, υπήρχε μια βάση παικτών. Είχαν συμβόλαιο ο Ταπούτος, ο Βεργίνης, ο Τσαϊρέλη. Φέτος αυτό δεν υπάρχει”.

Για την παρουσία του κόσμου της ομάδας είπε ότι “συμμετέχω κι εγώ σε αυτή τη καμπάνια για τα διαρκείας. Το έκανα και πέρυσι. Είναι πολύ σημαντικό να επιστρέψει ο κόσμος στο γήπεδο. Ξέρω πολύ καλά πώς σκέφτεται ο Αρειανός. Ο Αρειανός θέλει να του δώσεις όραμα, να πιστέψει σε σένα, να ξέρει ότι κάνει τα πάντα για την ομάδα. Πέρυσι, πριν την φυγή του Τζέιμς, είδατε πόσος κόσμος ερχόταν στο γήπεδο. Πίστεψε στην ομάδα, του άρεσε αυτό που έβλεπε και μετά την φυγή του Τζέιμς όλα άλλαξαν. Ο κόσμος του Άρη θέλει αξιοπιστία και όραμα”.

 

To Top