Αλεξανδρής: «Ξεσηκωμός και ενθουσιασμός στην ομάδα…»

“Φτιαγμένοι” για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ είναι όλοι μέσα στον Άρη και θέλουν εκτός από το να διευρύνουν τις πιθανότητές τους για μια θέση την πρώτη εξάδα, να δώσουν μια χαρά στον κόσμο με νίκη επί του “αιώνιου”. Αυτό ουσιαστικά παραδέχτηκε ο προπονητής του Άρη, Βαγγέλης Αλεξανδρής, εξηγώντας και την αγωνιστική άνοδο της ομάδας του.

Ο τεχνικός του Άρη μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό “Nova Σπορ FM” τονίζοντας αρχικά πως “μας δόθηκε η ευκαιρία τώρα που σταμάτησαν οι ευρωπαϊκές μας υποχρεώσεις να δουλέψουμε σε κομμάτια του παιχνιδιού μας που χρειαζόμασταν βελτίωση. Δεν είχαμε το χρόνο, είχαμε δύσκολα ματς και πολλά ταξίδια. Τώρα τα παιδιά είναι πιο ξεκούραστα είναι και νέα και το πρόσωπο που δείξαμε στα δύο τελευταία παιχνίδια είναι πολύ ενθαρρυντικό”.

Για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ την προσεχή Τετάρτη στο Παλέ υπογράμμισε πως “κυνηγούσαμε με πολύ μεγάλο πάθος τα δύο τελευταία αποτελέσματα, γιατί για να μας βοηθήσει ο κόσμος του Άρη, πρέπει να έχει και αυτός καλή ψυχολογία. Υπάρχει ένας γενικός ξεσηκωμός και ενθουσιασμός και μέσα στην ομάδα και από τον κόσμο, που περιμένουμε να γεμίσει το Παλέ και να μας δώσει την έξτρα ώθηση για τη νίκη”, προσθέτοντας πως “αυτά τα παιχνίδια έχουν έναν ιδιαίτερο αντίκτυπο και βαρύτητα για τον κόσμο και την κοινωνία της Θεσσαλονίκης. Υπάρχει αντιπαλότητα από χρόνια σε όλα τα αθλήματα και θα είναι καλό και για εμάς και για τον κόσμο να κερδίσουμε. Εμείς θέλουμε τη νίκη όμως και γιατί έχουμε στόχο έξι σερί νίκες, ώστε να έχουμε ελπίδες να κατακτήσουμε την έκτη θέση στην κανονική περίοδο. Γι’ αυτό θα παλέψουμε”.

Αναφορικά με την παρουσία του Άρη στο φετινό Γιούροκαπ είπε ότι “οι εμπειρίες ήταν πολύτιμες και το γεγονός ότι σε μια τόσο μεγάλη διοργάνωση κρατήσαμε ψηλά το γόητρο του Άρη και αυτό μας αφήνει ικανοποιημένους. Θα μπορούσαμε να έχουμε πάει καλύτερα, αλλά αντιμετωπίσαμε ομάδες με πολύ καλά ρόστερ και πλήρεις, την ώρα που εμείς στερηθήκαμε των υπηρεσιών του Τζέιμς του πρώτου σκόρερ της ομάδας”.

Για την χρησιμοποίηση Ελλήνων παικτών επεσήμανε πως “στόχος όταν ήρθα στον Άρη και υπέγραψα για δύο χρόνια, ήταν η οικονομική εξυγίανση του Άρη, ώστε να υπάρχει αύριο και να αξιοποιήσουμε τα νέα παιδιά που καλέσαμε και ήρθαν στην ομάδα και τα τρία παιδιά που ανήκουν στο εφηβικό και έτσι να χτίσουμε ένα καλό πυρήνα παικτών, όπου θα στηριχθεί η ομάδα τα επόμενα χρόνια”.

Ρωτήθηκε και για την οικονομική εξυγίανση που επιχειρείται και απάντησε πως “τα τελευταία χρόνια έχουν δημιουργηθεί πολλά χρέη και απέναντι στο ΙΚΑ, την εφορία και παίκτες που έχουν φορέσει κατά το παρελθόν τη φανέλα της ομάδας. Έτσι, είναι επιτακτική η ανάγκη, αν και είναι κατανοητή η δύσκολη οικονομική συγκυρία, να βρεθούν χρήματα από ανθρώπους διατεθειμένους να βοηθήσουν, ώστε να υπάρχει η ομάδα και στο μέλλον”.

Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

To Top