Αλεξανδρής: «Οι απαιτήσεις του Άρη είναι πάντα πολλές»

Νίκη επί της Νίμπουρκ αύριο στην Τσεχία σημαίνει ουσιαστικά κατάκτηση της πρώτης θέσης στον όμιλο. Ο Βαγγέλης Αλεξανδρής άνοιξε τα χαρτιά του για το παιχνίδι αυτό…

Ο Άρης θέλει να διευρύνει το νικηφόρο σερί του στο Γιούροκαπ στα τέσσερα παιχνίδια, έχοντας ως έξτρα κίνητρο τη ρεβάνς για τη μοναδική του ήττα μέχρι τώρα στη διοργάνωση, στο παιχνίδι του πρώτου γύρου…

«Πάμε να παλέψουμε απέναντι σε ένα δυνατό αντίπαλο», είπε αρχικά ο Βαγγέλης Αλεξανδρής και συμπλήρωσε: «Από την εικόνα που μας είχε δείξει η Νίμπουρκ, δεν πιστεύαμε ότι θα έχανε μέσα στην έδρα της από την Ρουντούπις. Να που έγινε όμως και αυτό, οπότε μας δίνει την δυνατότητα να αγωνιστούμε σκληρά και αν είμαστε καλοί να τους κερδίσουμε με την σειρά μας. Με αυτόν τον σκοπό ήρθαμε στην Τσεχία για να τους αντιμετωπίσουμε».

«Οδηγό» για τον Άρη θα πρέπει να αποτελέσει σύμφωνα με τον «τίγρη» το απρόσμενο διπλό της Ρουντούπις επί της πρωταθλήτριας Τσεχίας, την περασμένη Τρίτη. «Για να τα καταφέρουμε πρέπει να πιάσουμε πάρα πολύ καλή απόδοση όπως έκανε η Ρουντούπις. Χρειάζεται να δείξουμε μεγάλη προσοχή και να βάλουμε σε τάξη την κούραση από τα συνεχόμενα κουραστικά ταξίδια και τις πολλές ώρες πτήσεων».

Η εικόνα βελτίωσης που παρουσιάζουν οι κίτρινοι τις τελευταίες βδομάδες ως αποτέλεσμα της σκληρής δουλειάς στις προπονήσεις, έχει προκαλέσει την ικανοποίηση του Βαγγέλη Αλεξανδρή. ««Οι απαιτήσεις είναι πολλές όταν μιλάμε για τον Άρη. Από την αρχή της χρονιάς στόχος μας είναι να γινόμαστε όλο και καλύτεροι κάθε μέρα που περνάει», τόνισε ο «τίγρης» και συνέχισε λέγοντας ότι:

«Οι πέντε νίκες στις τελευταίες έξι αναμετρήσεις, όπως επίσης η υψηλή απόδοση που πιάνουμε και η βελτίωση στο παιχνίδι μας έχουν ως αποτέλεσμα να ανεβάσουν την αυτοπεποίθηση μας. Παράλληλα μεγαλώνουν την διάθεση μας για δουλεύουμε ακόμη πιο σκληρά και να ερχόμαστε ακόμη πιο κοντά ο ένας στον άλλον. Ξεπερνώντας την κάθε δυσκολία μπορούμε να πάμε όσο πιο μακριά γίνεται».

Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!  

To Top