ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Αλεξανδρής: “Ο Γκάλης θα έχει ενεργό ρόλο, είμαι ενθουσιασμένος για αυτό! Θα βοηθήσει ο Ρωμανίδης”

Ο πρώην μπασκετμπολίστας και προπονητής του Άρη, Βαγγέλης Αλεξανδρής μίλησε για τον Άρη και το μέλλον του, τον Γκάλη και τον Ρωμανίδη.

Αναλυτικά όσα είπε στο Yellow Radio 101,7:

Για την επιστροφή του Μιχάλη Ρωμανίδη με νέο ρόλο στον Άρη:

“Είμαι 1000 τοις εκατό σύμφωνος, άλλωστε είχαμε και επικοινωνία και μου είχε εκφράσει τη δυσαρέσκειά του όταν έμαθε πως δε θα ήταν σε αυτή τη θέση παλαιότερα. Είχε παίξει πολύ σημαντικό ρόλο στο να είναι ο Άρης αυτοκράτορας του ελληνικού μπάσκετ και χαίρομαι που τον βλέπω να επιστρέφει στην οικογένεια της ομάδας.”

Για το ότι ο μπασκετικός Άρης έχει “κλειστό” κύκλο:

“Εγώ αποτελώ το μαύρο πρόβατο. Όταν θέτω τον εαυτό μου αφειλοκερδώς στον Άρη και δεν με δέχονται από οποιοδήποτε πόστο σίγουρα το αποτελώ, δεν με ενδιαφέρει η προσωπική προβολή, με νοιάζει το καλό της ομάδας. Είναι σημαντικό το ότι έχουμε προσωπικότητες με εμπειρία και στελεχώνεται η ομάδα με χρήσιμα παιδιά που έζησαν και αγάπησαν την ομάδα.”

Για την έλλειψη χρημάτων στον σύλλογο:

“Δε θέλω να προσβάλλω κανέναν, όλοι κάνουν ό,τι μπορούν, αλλά δε γίνεται με διοίκηση χωρίς επενδυτές να πάει μπροστά η ομάδα, πρέπει να κυνηγηθεί αυτό, γιατί υπάρχουν επενδυτές.”

Για τους επενδυτές που προσέγγισαν τον Άρη:

“Ο Λάζαρος ο Λέσιτς έκανε πρόταση να αναλάβει αλλά κανένας δεν ενδιαφέρθηκε να κυνηγήσει την κατάσταση και αυτόν τον προβλημάτισε και υπήρχε και από αλλού ενδιαφέρον. Δεν ήταν φήμη, αλλά και φήμη να ήταν το σωματείο όφειλε να συναντηθεί και να μάθει τι ακριβώς συμβαίνει.”

Για την επιστροφή του Γιάννη Καστρίτη:

“Τα μπαν είναι ένα πρόβλημα και μπορεί να επηρεάσουν την άποψη για έναν προπονητή, εγώ είχα επιλογή να πάρω rookies, ο Γιάννης δεν την έχει, παρόλα αυτά γίνεται μια αξιοπρεπής προσπάθεια. Πρέπει να δοθεί έμφαση στο να λυθούν τα μπαν και μετά θα ελευθερωθεί και ο προπονητής και ο σύλλογος.”

Για την επιστροφή του Νίκου Γκάλη στο ελληνικό μπάσκετ:

“Δεν είναι δυνατόν να κάνει ο Γκάλης κάτι χωρίς να το σκεφτεί. Δεν είμαι απλά ευχαριστημένος αλλά και ενθουσιασμένος, γιατί ο Νίκος είναι μια μεγάλη παρουσία του παγκοσμίου μπάσκετ. Αλλάζει το κύρος του αθλήματος. Από τη στιγμή που πήρε την απόφαση να ασχοληθεί, θα είναι εκεί και θα το κάνει στο τέλειο. Γιατί είναι αληθινός και δεν πουλάει φίλους όπως οι άλλοι.

Είχε πολλές προτάσεις μέχρι και από κόμματα, πίστευε πως δεν ήταν έτοιμος, πλέον όμως είναι και είναι έτοιμος να φέρει μια νέα σελίδα στο άθλημα.”

Για τον συνδυασμό Γκάλη-Φασούλα:

“Είχαμε πολλές συζητήσεις που δε μπορούμε να τα πούμε στον αέρα, εμένα με ενδιαφέρει να πετύχει ο συνδυασμός αυτός, τίποτα άλλο.”

Για το αν πιστεύει πως ο Άρης μπορεί να ψηφίσει κατά του Νίκου Γκάλη:

“Αυτό να το ρωτήσετε στους ανθρώπους του Άρη, υπάρχουν άνθρωποι μέσα στο σωματείο που μιλάνε άσχημα για τον Νίκο, ας μην το συζητήσουμε, δεν το άκουσα και εγώ προσωπικά για να το μεταφέρω, αλλά μιλάνε άσχημα για τον Νίκο κάποιοι που δε θέλω να τους χαρακτηρίσω.”

Τέλος για τον ρόλο του Επίτιμου Προέδρου:

“Δεν έχω έρθει σε επαφή για το τι ρόλο θα έχει αλλά σίγουρα θα έχει ενεργό ρόλο μιας και είναι πρότυπο για όλο το μπάσκετ.

To Top