Αλεξανδρής: «Σημειώνουμε πρόοδο…»

Ο Βαγγέλης Αλεξανδρής έμεινε ικανοποιημένος από τη νίκη και την εμφάνιση των παικτών του και υποστήριξε για άλλη μια φορά πως από εδώ και πέρα η ομάδα του θα παρουσιάζει αγωνιστική πρόοδο.

Ο τεχνικός του Άρη τόνισε πως “έτσι όπως αγωνίστηκαν σήμερα οι δύο ομάδες είναι τελείως διαφορετικές από τον πρώτο γύρο. Και εμείς έχουμε μια μεγάλη απώλεια, του Τζέιμς, όπως και ο φίλος ο Δημήτρης (Πρίφτης) προσπαθεί να μπαλώσει τις απωλειες, γιατί είναι σημαντικές κοντά στο καλάθι, αφού έφυγε ο Ο’ Μπράιαντ, ο Γκάρισον και έχει προβλήματα τραυματισμών. Εμείς προσπαθούμε να παίξουμε το μπάσκετ που θέλουμε μετά την απουσία του Τζέιμς. Είναι παιχνίδια που παίζουμε καλά, είναι και κάποια άλλα στα οποία μας πιέζουν πολύ και δεν έχουμε την απόδοση που θέλουμε”.

Πρόσθεσε πως “το πρόγραμμα μας και το ότι τελείωσαν οι ευρωπαϊκοί αγώνες μας δίνει τη δυνατότητα να δουλέψουμε πάνω στις αδυναμίες μας. Εκτιμώ ότι σημειώνουμε πρόοδο και μέχρι το τέλος της χρονιάς θα παίξουμε ακόμα καλύτερα. Παίξαμε κατά διαστήματα πολύ καλά, αλλά σε κάποια σημεία δεχτήκαμε αρκετά τρίποντα, παρότι ξέραμε την επιθετική λειτουργία της Καβάλας. Είχαμε πρόβλημα στα ριμπάουντ, αν και δεν θα έπρεπε, αλλά λειτουργήσαμε με ομαδικό πνεύμα, είχαμε 14 ασίστ και πήραμε αυτό το παιχνίδι”.

Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

To Top