ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Αλεξανδρής: “Φάνηκε πόσο έλειψε ο Μποχωρίδης, κομβική η νίκη του Άρη”

Στον απόηχο της νίκης επί του Περιστερίου, ο Βαγγέλης Αλεξανδρής μίλησε για την παρουσία του Λευτέρη Μποχωρίδη, τη συνεισφορά του Παπαγεωργίου, την απουσία του Γουλιέλμου αλλά και για τη συνέχεια.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με εκατοντάδες στοιχήματα & επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ!

Αναλυτικά όσα είπε στο Yellow Radio 92.8:

Για την παρουσία του με τον Παραμανίδη στο Αλεξάνδρειο:

«Είναι ουσιαστική η παρουσία μας. Όταν μας χρειάζεται η ομάδα είμαστε εκεί, όχι μόνο στις χαρές και στα πανηγύρια που παρουσιάζονται όλοι. Πιστεύω η ομάδα έχει περισσότερο ανάγκη εμάς στις δύσκολες στιγμές. Εγώ δεν λείπω σχεδόν ποτέ από το Παλέ, μόνο όταν έχω δουλειά.

Έχω πλέον συγγενική σχέση με τον Χάρη Παπαγεωργίου, όπως και όσοι παίξαμε μαζί του. Είμαι δίπλα του. Στηρίξαμε για να αποφύγουμε δύσκολες καταστάσεις, ευτυχώς όλα πήγαν καλά».

Πώς βίωσε το παιχνίδι και για την απουσία του Γουλιέλμου:

«Από τη μία είχαμε αγωνία αλλά είχαμε και σιγουριά. Ο Χάρης έχει δυναμική. Όλος ο απλός φίλαθλος που στηρίζει την ομάδα και οι οργανωμένοι έδωσαν μάχη στην κερκίδα. Κερδίσαμε χάρη σε όλα αυτά σχετικά εύκολα ένα πολύ καλό Περιστέρι. Η πίεση έφυγε όταν τελείωσε το ματς. Με τον Παραμανίδη καθίσαμε να δούμε και τους μικρούς μετά για να ηρεμήσουμε λίγο».

Για το αγωνιστικό:

«Η απόδοση της ομάδας ήταν εξαιρετική. Έπαιξε εξαιρετικά ο Μποχωρίδης, τον οποίο έχω ιδιαίτερη αδυναμία. Άλλωστε του έδωσα και φανέλα στην Εθνική. Το ήξερα ότι θα κάνει κάτι καλό. Το ίδιο έγινε και με τον Βεζένκοφ. Μας δικαίωσε όλους ο Λευτέρης. Φάνηκε πόσο έλειψε από τα προηγούμενα ματς. Με Μποχωρίδη θα ήταν διαφορετικά στα τελευταία ματς. Έβαλε 27 πόντους κι έκανε καλή άμυνα. Μάλιστα ήταν και από τραυματισμό, δεν είναι καθόλου απλό αυτό».

Αν μπορεί ο Μποχωρίδης να είναι ο ηγέτης του Άρη τα επόμενα χρόνια:

«Αδιαμφισβήτητα θα είναι. Είχε μια μικρή αποχή γιατί ήταν στον Παναθηναϊκό δύο χρόνια ανενεργός. Ήταν σε υψηλό επίπεδο αλλά δεν εξελισσόταν. Στα παιχνίδια βελτιώνεσαι, βλέπεις τις αδυναμίες σου. Τώρα στις προπονήσεις του Παναθηναϊκού ήταν δύσκολα. Εδώ είναι σαν στο σπίτι του. Ένας λόγος που παρέμεινε -γιατί είχε προτάσεις- ήταν ο Άρης και η αγάπη του για την ομάδα και η αναγνώριση που έχει».

Για τη δήλωσή του «ο Μποχωρίδης έχει ανάγκη τον Άρη»:

«Ποτέ δεν έκρυψα τα Αρειανά συναισθήματά του. Πολλές φορές ήμουν αντίπαλος του Άρη και πονούσε η ψυχή μου. Ο Λευτέρης κάποια στιγμή αναγκάστηκε να φύγει. Η δουλειά είναι δουλειά και είχε μια καλή ευκαιρία. Αυτό δεν σημαίνει ότι αλλάζουν τα συναισθήματα. Στη γειτονιά και στην ομάδα μεγαλώσαμε».

Για την επόμενη μέρα:

«Είμαι αισιόδοξος. Ήταν κομβικό το ματς με Περιστέρι, με μια ομάδα με πάρα πολύ καλό υλικό. Έχουμε καλό προπονητή και πλέον καλή εικόνα. Ο κόσμος έφυγε ικανοποιημένος από το παιχνίδι. Μου δίνουν όλα αυτά μια πρόσθετη εμπιστοσύνη. Οι αντίπαλοί μας ενισχύονται, γι’ αυτό θέλει συσπείρωση και συνέχεια».

Για τον Φιτζπάτρικ:

«Δεν ήταν έτοιμος αγωνιστικά αλλά είναι εξαιρετικός παίκτης και κρίσιμος. Το στιλ του είναι σημαντικό. Θα εγκλιματιστεί και θα βοηθήσει. Η παρουσία του Παπαγεωργίου όμως βοήθησε. Δεν μπορώ τη στάση πληρωμών, τα παιδιά παλεύουν».

Για τον Κεν Μπράουν:

«Σε αυτή τη θέση ο Τάλτον δεν έδειξε ότι είναι σε θέση να βοηθήσει. Μακάρι να γίνει αυτή η μεταγραφή. Θυμάμαι λίγο τον Μπράουν, πρέπει να τον μελετήσω όμως, δεν θέλω να κάνω αφελή διαπίστωση».

To Top