ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Αλεξανδρής στο PRESSARIS: “Απόλυτο φαβορί ο Άρης, έχει δώσει όραμα ο Λάσκαρης…”

Ο πρώην προπονητής του ΑΡΗ, αλλά και του ΠΑΟΚ, Βαγγέλης Αλεξανδρής μίλησε στο PRESSARIS για το αυριανό μεγάλο παιχνίδι των δύο ομάδων και έχρισε φαβορί για τον αγώνα αλλά και για την κατάκτηση της 3ης θέσης την ομάδα του Δημήτρη Πρίφτη.

Ερωτώμενος για το αυριανό παιχνίδι στο “Nick Galis Hall”, είχε να πει: “Είναι σίγουρα ένα δύσκολο παιχνίδι, όπως όλα τα τοπικά ντέρμπι. Οι δύο ομάδες γνωρίζονται καλά μεταξύ τους. Ο Άρης είναι το φαβορί για το αυριανό παιχνίδι αλλά και για την κατάκτηση της 3ης θέσης στο πρωτάθλημα. Οι «κίτρινοι» έχουν δυναμώσει πάρα πολύ φέτος και επιπλέον αγωνίζονται και στην έδρα τους, ωστόσο ο ΠΑΟΚ είναι μια έμπειρη ομάδα και έχει δώσει αρκετά δυνατά ματς γι’ αυτό και περιμένω να γίνει ένα ωραίο και ενδιαφέρον παιχνίδι.

Σε ότι αφορά την εκπληκτική μέχρι στιγμής στήριξη του κόσμου του Άρη, τόνισε: “Ο κόσμος του Άρη είναι γνωστό ότι στηρίζει διαχρονικά το τμήμα, αλλά τώρα υπάρχει και ένα λόγος παραπάνω γιατί ο κ Λάσκαρης έχει δώσει όραμα στους φιλάθλους και είναι ένας άνθρωπος που δείχνει έμπρακτα ότι θέλει να επαναφέρει την ομάδα στις επιτυχίες και είμαι σίγουρος πως αν συνεχίσει έτσι θα τα καταφέρει”.

To Top