Αλεξανδρής: «Χρειαζόμαστε όλα τα παιδιά»

Ο Βαγγέλης Αλεξανδρής θέλει να δώσει αύριο χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες του, γιατί πλέον με την έναρξη της β’ φάσης του Γιούροκαπ την επόμενη βδομάδα χρειάζονται όλοι. Αυτό επεσήμανε ο τεχνικός του Άρη μιλώντας στο επίσημο σάιτ του ΕΣΑΚΕ για την αναμέτρηση με το Περιστέρι.

Ο Έλληνας προπονητής υπογράμμισε πως “η αναμέτρηση με το Περιστέρι, μας δίνει μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να παίξουμε καλά και να βρούμε τον ρυθμό μας, ενόψει του πολύ δύσκολου προγράμματος που μας περιμένει σε Ελλάδα και Ευρώπη. Σκοπός μας είναι να χρησιμοποιήσουμε όσο πιο πολλούς παίκτες γίνεται στον συγκεκριμένο αγώνα, διότι με την έναρξη του β’ γύρου στο ελληνικό Πρωτάθλημα, θα αρχίσει και η φάση των «16» στο Eurocup, οπότε όπως είναι λογικό, θα χρειαστούμε την βοήθεια όλων των παιδιών για να ανταποκριθούμε στις υψηλές απαιτήσεις του προγράμματος, αλλά και των αντιπάλων που θα αντιμετωπίσουμε”.

Αναφέρθηκε και στο Περιστέρι λέγοντας πως “αξίζουν πολλά μπράβο στον Αργύρη Πεδουλάκη, ο οποίος είναι γέννημα θρέμμα Περιστεριώτης και κάνει εξαιρετική δουλειά. Θα έχει οπωσδήποτε τον σεβασμό μας, όπως επίσης και η ομάδα του”.

To Top