ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Αλεξανδρής: “Όταν επιβραβεύεις δολοφόνους, παροτρύνεις τους άλλους να κάνουν τα ίδια”

Την άποψή του για τα χυδαία συνθήματα που ακούστηκαν κατά τη διάρκεια του ΠΑΟΚ – Αρης, στο κλειστό της Πυλαίας από οπαδούς των γηπεδούχων, κατέθεσε ο Βαγγέλης Αλεξανδρής.

Ο έμπειρος κόουτς μιλώντας στον Flash 99,4 και την εκπομπή “Αθλητικό Express” αναφέρθηκε επίσης τόσο στον ΕΣΑΚΕ, όσο και στην ΕΟΚ που δεν πήραν θέση για το ζήτημα, ενώ δεν άφησε στο απυρόβλητο τους διαιτητές της αναμέτρησης, οι οποίοι έπρεπε να διακόψουν τον αγώνα.

Μεταξύ άλλων είπε:

“Αισθάνθηκα αηδία. Όταν επιβραβεύεις δολοφόνους, παροτρύνεις τους άλλους να κάνουν τα ίδια. Έχουμε φτάσει στον πάτο. Ο αθλητισμός είναι ευγενής άμιλλα. Όταν φτάνουμε στο σημείο να επιβραβεύουμε δολοφόνους και να τους θεωρούμε αδέρφια μας, χωρίς να σκεφτόμαστε το κακό που έχουν προξενήσει σκοτώνοντας ένα νέο παιδί, τελείωσε το αθλητικό κίνημα.
Ντρέπομαι για όλους τους παράγοντες του αγώνα, διαιτητές παράγοντες του ΠΑΟΚ. Μπορούσαν με κάποιες χειρονομίες να τους πουν να σταματήσουν
Και ο διαιτητής θα έπρεπε να διακόψει το παιχνίδι. Όταν δείχνεις ανοχή σε τέτοια χυδαία συνθήματα είσαι υπόλογος κι εσύ.
Από τη στιγμή που ο ΕΣΑΚΕ και η ΕΟΚ δεν τοποθετήθηκαν επίσημα γι αυτά τα εμετικά συνθήματα για μένα δεν υπάρχουν.”

Ακούστε όλη τη συνέντευξη του Βαγγέλη Αλεξανδρή εδώ:

To Top