Αλεξανδρίδης: “Κλειδί ο Αγκάνθο για Αλκαράθ, πάμε σε γενική συνέλευση”

Την συμφωνία με τον Λουκάς Αλκαράθ επιβεβαίωσε το μέλος του δ.σ. της Κοινωνίας Μελών Άρη, Παναγιώτης Αλεξανδρίδης μιλώντας στα ερτζιανά της Αθήνας, ενώ παραδέχθηκε ότι “κλειδί” για τον Ισπανό ήταν ο Αγκάνθο, μιλώντας με καλά λόγια για τον συμπατριώτη του προπονητή.

Παράλληλα, μίλησε και για τον Μάκη Κατσαβάκη.

Αναλυτικά όσα είπε ο Παναγιώτης Αλεξανδρίδης στονNovaΣΠΟΡ FM 94,6:

«Ό,τι και να κάνει κάποιος που ενδιαφέρεται είναι βαρύ το φορτίο για να κάνεις ορισμένα σωστά πράγματα. Οι προσπάθειες που έχουμε κάνει από την πρώτη μέρα είναι πολλές και μεγάλες. Από το λάβει μέρος η ομάδα στο πρωτάθλημα μέχρι να πάρει την αδειοδότηση. Φτάσαμε σε σημείο να μην έχουμε παίκτες και να κάνουμε μικρές προσθήκες και φτιάξαμε ένα σύνολο που βλέπουμε πως χρειαζόταν κάτι παραπάνω. Δεν είχαμε όμως τα χρήματα για αυτό. Έπρεπε να γίνουν διορθωτικές κινήσεις και να τις κάναμε γρήγορα. Αρχικά να φέρουμε έναν προπονητή που μπορεί να ανταπεξέλθει στα δύσκολα και δεύτερον να δούμε τι θα γίνει με την διοίκηση».

Για τον νέο προπονητή του Άρη: «Ο επόμενος προπονητής του Άρη είναι ο Λούκας Αλκαράθ κατά 99%. Εφόσον δεν υπάρχουν υπογραφές δεν μπορώ να πω πως σίγουρα αυτός θα είναι ο νέος μας προπονητής αλλά έχουμε μιλήσει μαζί του και έχουμε συμφωνήσει σχεδόν σε όλα. Είδαμε το βιογραφικό του, γνωρίζουμε πως στα δύσκολα τα πηγαίνει καλά και επειδή ο Άρης βρίσκεται σε δύσκολη εποχή τότε τον επιλέξαμε. Είχαμε μιλήσει με τον Αγάνθο, ο οποίος τον είχε προπονητή και μας είχε πει τα καλύτερα λόγια».

Για τις εξελίξεις στα διοικητικά του Άρη: «Από Δευτέρα θα καταθέσουμε τα ονόματα για το Πρωτοδικείο και να κάνουμε μια συνέλευση για να πάρουν όλα σιγά σιγά τον δρόμο τους. Όλα θα πάνε καλά και περιμένουμε να τα πάει καλά και η ομάδα».

Για το θέμα που έχει δημιουργηθεί με τον Μάκη Κατσαβάκη: «Με τον Μάκη Κατσαβάκη δεν αντιμετωπίζουμε κανένα πρόβλημα. Για 5-6 χιλιάδες ευρώ δεν νομίζω να αξίζει ο κόπος να κουβεντιάζουμε».

To Top