Αλεξανδρίδης: “Ο Άρης μας έχει ανάγκη”

O Παναγιώτης Αλεξανδρίδης, υποψήφιος για τις εκλογές της Κοινωνίας Μελών Άρη μίλησε για την απόφαση του να βάλει υποψηφιότητα , αλλά και στα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο σύλλογος.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο «Μετρόπολις»:

Για την απόφαση του να δηλώσει υποψηφιότητα στις εκλογές: «Είναι ανάγκη να βοηθήσουμε το σύλλογο από όποιο τρόπο μπορούμε. Το ήθελα και το έκανα. Είπα να ασχοληθώ και να δω τι μπορώ να κάνω με κάποιες γνωριμίες και λοιπά για βοηθήσω το σύλλογο. Έχουν μπει κάποιες προτεραιότητες. Θα κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας για να προχωρήσει ο σύλλογος.

Έγινε μια πρώτη κίνηση και μαζεύτηκαν κάποια χρήματα. Σήμερα βγήκαν τα εισιτήρια διαρκείας με χαμηλές τιμές. Όλοι με κάποιο τρόπο πρέπει να βοηθήσουμε. Νομίζω ότι θα πιάσουμε το ποσό που υπολογίζουμε γιατί υπάρχει κόσμος που αγαπάει το σύλλογο. Η προσπάθεια είναι δύσκολη.

Θα περιμένουμε να προκύψει και νέα διοίκηση στη Κοινωνία Μελών Άρη γιατί με αυτά τα χρέη πολύ δύσκολα θα εμφανιστεί επενδυτής. Άρα ότι πρέπει να γίνει θα πρέπει να γίνει από τη διοίκηση της ΠΑΕ και τη Κοινωνία Μελών γιατί αλλιώς θα πάμε σε άλλες λύσεις που δεν θέλουμε ούτε καν να τις συζητάμε».

Για το πως η Κοινωνία θα αποκτήσει περισσότερα μέλη: «Η λογική μας είναι η εξής. Όλοι οι Αρειανοί να είναι και στη Λέσχη. Πληρώνοντας ένα διαρκείας είσαι γραμμένος και στη Κοινωνία Μελών. Στόχος μας είναι να ξεσηκώσουμε τον κόσμο».

Για τη νέα διοίκηση που ανέλαβε να τρέξει τα θέματα: «Επιλέξαμε άτομα σωστά και σοβαρά. Θα θέλαμε και κάποιους άλλους να είναι μέσα οι οποίοι να μπορούν να βάλουν και κάποια χρήματα αλλά πιστεύω ότι αυτό θα γίνει στη συνέχεια. Όταν οι άνθρωποι αυτοί που είναι τώρα στη διοίκηση αρχίσουν να τρέχουν τα θέματα και εμπνεύσουν εμπιστοσύνη τότε θα έρθουν και άλλοι που να μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα σε μια ανάγκη είτε μέσα από τη διοίκηση είτε από κάποιο άλλο τιμητικό πόστο.

Έχοντας αυτούς που είναι σοβαρά παιδιά στη διοίκηση μπορούμε να προσεγγίσουμε και άλλους ανθρώπους από την οικογένεια του Άρη.
Όλοι έχουμε αγάπη για το σύλλογο, εάν κάποιοι τη δείξουν έμπρακτα ίσως τα καταφέρουμε. Αυτή τη στιγμή είμαστε στο πάτο αλλά θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο όλοι και ίσως τα καταφέρουμε.
Θα γίνουν κάποιες μεταγραφές δεν θα αφήσουμε έτσι την ομάδα για να μπορέσουμε να τραβήξουμε και εισιτήρια διαρκείας».

To Top