Αλεξανδρίδης: “Το δημόσιο έχει μόνο να χάσει αν δεν μπει ο Άρης στο άρθρο 99”

Προς το συμφέρον του ίδιου του κράτους είναι να υπαχθεί ο Άρης στο άρθρο 99, σύμφωνα με όσα ισχυρίστηκε ο Παναγιώτης Αλεξανδρίδης, υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων της Κοινωνίας Μελών Άρη.

Ο παράγοντας του Άρη μίλησε στο “Αθλητικό Μετρόπολις” και αρχικά αναφέρθηκε στην επιστολή των νομικών κατά της πλευράς Σκόρδα: «Κάποιοι έχουν άλλη άποψη. Εμείς βάλαμε αλλιώς τις προτεραιότητες. Οι δικηγόροι νομίζω ότι μιλάνε για τον Σκόρδα. Οι δικηγόροι τρέχουν το θέμα επειδή τους επιλέξαμε. Δεν έχω άποψη για τη διαφωνία που υπάρχει. Λένε ”αφήστε μας να κάνουμε τη δουλειά μας”, αλλά δεν θα τους αφήσουν. Αν κάνεις τη δουλειά σου δεν κοιτάς δίπλα. Δεν είναι κακό να διαμαρτύρονται και είναι καλό να μαθαίνει ο κόσμος. Αν ο Σκόρδας ξέρει περισσότερα από αυτούς θα φανεί. Το κατηγορώ είναι λάθος. Πρέπει να αφήσουμε τους ανθρώπους να κάνουν τη δουλειά τους”.

Για την αυριανή συνάντηση με τον Υπουργό Οικονομικών, Γιάννη Στουρνάρα είπε ότι “το είχαμε συζητήσει με τους ανθρώπους που τρέχουν το άρθρο 99. Βρήκαμε τρόπο να τον συναντήσουμε. Δεν ζητάμε κάτι παράνομο. Απλά ζητάμε να συντομεύσουν κάποια πράγματα για το καλό του Άρη, αλλά και του κράτους. Το δημόσιο έχει μόνο να χάσει αν ο Άρης δεν μπει στο 99. Δεν θέλω να πω ποιοι θα πάμε αύριο στη συνάντηση γιατί ακόμη δεν έχει αποφασιστεί αυτό. Θα δούμε ποιοι είναι πιο σωστό να πάνε και με βάση αυτό θα αποφασίσουμε”.

Για τη διοίκηση πρωτοδικείου που πρέπει να γίνει στον Άρη σχολίασε πως “η διοίκηση πρωτοδικείου είναι το επόμενο που έχουμε στο πρόγραμμά μας. Έχουμε καθυστερήσει λίγο. Αντιμετωπίζουμε ένα πρόβλημα όμως. Έχοντας αυτά τα βάρη στην πλάτη. Το να αναλάβει μια διοίκηση τα βάρη των άλλων δεν είναι ότι καλύτερο. Αυτό δεν το έχουμε διευκρινίσει ακόμη. Στο ΙΚΑ μου φαίνεται όλα τα μέλη που θα λάβουν μέρος ευθύνονται. Υπάρχουν Αρειανοί που μπορούν να μπουν μπροστά. Ο Κατσιαούνης είναι για το αγωνιστικό. Είναι άλλη δουλειά. Δεν έδειξε ποτέ ενδιαφέρον για το διοικητικό. Ο Ζαμπέτας δεν ξέρω μετά τα τελευταία γεγονότα τι θα κάνει. Δεν ήταν σε θέση να απαντήσει θετικά. Δεν έχουμε ακόμη απάντηση. Αλλά ο Άρης πάντα πάει μπροστά. Θέλουμε να κρατήσουμε κάποιες ισορροπίες όσον αφορά τα πρόσωπα. Ίσως γίνει ακόμη και γενική συνέλευση. Δεν μπορεί ο Άρης να συνεχίσει έτσι”.

 

To Top