Αλεξανδρίδης: “Όλα είναι ανοιχτά, ακόμη και η γενική συνέλευση”

Το μέλος της διοίκησης ΚΜΑ, Παναγιώτης Αλεξανδρίδης μίλησε για την επόμενη μέρα στο σύλλογο. 

Αναλυτικά τα όσα είπε στο “Αθλητικό Μετρόπολις”:

Αρχικά τόνισε για την επόμενη κίνηση της ΚΜΑ: «Δεν έχει αλλάξει κάτι, είμαστε σε σκέψεις για το πως θα προχωρήσουμε. Δεν έχουμε αποφασίσει τίποτα, μας προβληματίζει το θέμα. Εάν δεν είναι όπως πρέπει να είναι η κατάσταση, θα προχωρήσουμε σε Γενική Συνέλευση δεν θα κάνουμε αδύναμη διοίκηση. Θα πάρουμε την σωστή απόφαση, να είναι σίγουροι άπαντες» και πρόσθεσε:

«Την στιγμή που θα πάμε σε Γενική Συνέλευση ίσως να αλλάξουν πολλά πράγματα. Δεν μπορω να πω κάτι άλλο, δεν υπάρχει κάποιο αποτέλεσμα, διαφορετικά θα είχα μιλήσει για το θέμα με λεπτομέρειες. Δεν έχει παρθεί απόφαση, σύντομα θα ανακοινώσουμε τι θα κάνουμε».

Ο κ. Αλεξανδρίδης συνέχισε λέγοντας: «Τίποτα δεν έχει ξεκαθαρίσει, ίσως να γίνει ανατροπή στην Γενική Συνέλευση. Ο κόσμος είναι αυτός που λέει τι πρέπει να γίνει.
Εάν δεν πάμε σε Γενική Συνέλευση, θα πρέπει να έχουμε κάποιον λόγο για να στηρίξουν την όλη κατάσταση. Διαφορετικά θα πάμε σε Γενική Συνέλευση».

Για το «όχι» των κ.κ. Λαμπριάκου και Στεφανίδη και για το γεγονός ότι πιστεύουν πως υπάρχει κίνδυνος με την εμπλοκή του σε διοίκηση πρωτοδικείου είπε: «Είναι φυσιολογικό και τους ευχαριστούμε που βοήθησαν την ομάδα και τους θέλουμε πάντα κοντά μας. Το αν υπάρχουν κίνδυνοι αυτό το ξέρουν οι ίδιοι. Εγώ δεν έχω άποψη, το γνωρίζουν οι νομικοί. Αυτό είναι ίσως τι έχει να χάσει ο καθένας, κατά πόσο ρισκάρει. Είναι μία προσωπική απόφαση του καθενός. Θα πρέπει ο κόσμος να κάνει υπομονή, είμαστε σε ένα κρίσιμο σημείο. Θα πάρουμε τις σωστές αποφάσεις που πρέπει για το καλό του Άρη» και πρόσθεσε:

«Εμείς δεν λέμε ότι δεν θα πάμε σε Γενική Συνέλευση, λέμε ότι θα κάνουμε το σωστό. Ο κ. Σκόρδας πρέπει να δει και άλλα πράγματα. Δημοκρατικά η πλειοψηφία κάνει ότι θέλει, το πιο λογικό είναι να πάμε σε Γενική Συνέλευση για να αποφασίσει ο κόσμος ο οποίος είναι πιο… σοφός».

To Top