ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αλεξανδρούπολη: Συνελήφθη πρόσωπο του αθλητισμού για ναρκωτικά

Δεκάδες άτομα που εμπλέκονται σε κύκλωμα εμπορίας ναρκωτικών έχουν συλληφθεί τις τελευταίες ώρες έπειτα από μεγάλη επιχείρηση της αστυνομίας, ανάμεσα στα οποία είναι και μέλος ιστορικού αθλητικού σωματείου της Αλεξανδρούπολης.

Σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας και σε τοπικά μέσα, έχουν συλληφθεί 40 περίπου άτομα (τα 30 στον Έβρο), ωστόσο αρκετά από αυτά αφέθηκαν ελεύθερα λίγο αργότερα.

Ο εγκέφαλος της σπείρας φέρεται να είναι ένα άτομο που δραστηριοποιείται σε κατάστημα εστίασης, ενώ τα μέλη της εκτός από την Αλεξανδρούπολη κινούνται και σε άλλες περιοχές όπως η Μύκονος. Η επιχείρηση της αστυνομίας για την εξάρθρωση της σπείρας ξεκίνησαν πριν από περίπου 7 με 8 μήνες, έπειτα από παρακολουθήσεις και έρευνες σε σπίτια.

Τουλάχιστον 10 άτομα παραπέμπονται στον εισαγγελέα με κατηγορίες κακουργηματικού χαρακτήρα όπως ένταξη σε εγκληματική οργάνωση ενώ κάποιοι μόνο για χρήση ναρκωτικών. Λόγω έλλειψης χώρου στα κρατητήρια της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αλεξανδρούπολης, αρκετοί κρατούμενοι φυλακίσθηκαν σε άλλους χώρους.

Τα περισσότερα από τα άτομα που έχουν συλληφθεί είναι γνωστά ονόματα της Αλεξανδρούπολης λόγω της ενασχόλησής τους στο χώρο της εστίασης. Πρόκειται για δημοφιλή ονόματα που αναμένεται να προκαλέσουν σάλο. Η επιχείρηση της αστυνομίας συνεχίζεται, ενώ σφραγίστηκε και γνωστό κατάστημα της πόλης, καθώς βρέθηκαν ναρκωτικές ουσίες.

Πηγή: sdna.gr

To Top