ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Σε… άλλο γήπεδο οι Τρικαλινοί:«Δεν με… εντυπωσίασε ο Άρης, αδικούμαστε από το αποτέλεσμα»

Ο άμεσος συνεργάτης του, Αλέξανδρος Αλεξιάδης, εκπροσώπησε τον προπονητή των Τρικάλων, Γιώργο Γεωργιάδη,ο οποίος δεν θέλησε να τοποθετηθεί στη συνέντευξη τύπου στο Κλεάνθης Βικελίδης. Μάλιστα, έδειξε να παρακολουθεί… άλλο ματς!

Αναλυτικά, τα όσα είπε για το ματς: «Ήταν ένα ντέρμπι ανάμεσα σε δύο πολύ δυνατές ομάδες της κατηγορίας. Στο πρώτο 15πτο υπήρχε αρκετά μεγάλη ένταση στο παιχνίδι. Μετά από αυτό ήμασταν η ομάδα που κυριάρχησε. Ήμασταν καλύτεροι, χάσαμε αρκετές ευκαιρίες και θεωρώ ότι δικαιούμαστε καλύτερο αποτέλεσμα. Αδικούμαστε από τη φάση του Γιαννιτσάνη, ήταν παράβαση».

Για το αν τα Τρίκαλα χάνουν έδαφος έπειτα από αυτήν την ήττα: «Μη γελιέστε, ακόμη δεν ήρθαν τα Χριστούγεννα. Είμαστε στην 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Δεν εντυπωσιάστηκα από τον Άρη, καθώς είδα και άλλες ομάδες και θεωρώ ότι εμείς είμαστε καλύτεροι. Σίγουρα όμως ο Άρης είναι μέσα στις 2-3 ομάδες που θα διεκδικήσουν την άνοδο».

Για την απουσία του Γιώργου Γεωργιάδη από την αίθουσα Τύπου είπε: «Είμαι συνεργάτης του, όταν τον βρείτε απέναντί σας, ρωτήστε τον. Συνηθίζουν οι προπονητές να στέλνουν τους συνεργάτες τους στο πλαίσιο της συνεργασίας. Δεν το θεωρώ μεμπτό».

To Top