ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αλεξιάδης: «Θέλουμε τίτλο, δεν υπάρχει ταβάνι στον Άρη – Όσο πιο ψηλά γίνεται η Κ19»

Ο Πάνος Αλεξιάδης, γενικός αρχηγός των τμημάτων υποδομής του ποδοσφαιρικού Άρη, μίλησε για τη συνέχιση του πρωταθλήματος Κ19, αλλά και για την αντρική ομάδα.

Αναλυτικά όσα είπε στο Yellow Radio 101,7…

Για την επανεκκίνηση του πρωταθλήματος Κ19: «Είναι πρωτόγνωρες οι καταστάσεις που ζούμε με εφτά μήνες αποχή για τα παιδιά από το ποδόσφαιρο. Φοβόμαστε για τους τραυματισμούς, κάναμε και εργομετρικά και ελπίζουμε να πάνε όλα καλά μέχρι το τέλος. Ήταν πολύ σημαντικό ματς αυτό με την ΑΕΚ (σ.σ. ο Άρης κέρδισε 3-2). Έχουμε δύο παιχνίδια λιγότερα με Τρίπολη και Λάρισα. Με βάση τη βαθμολογία, είμαστε εδραιωμένοι στην πρώτη τετράδα. Μένει να δούμε πως αυτή η αποχή θα επηρεάσει όλες τις ομάδες».

Για τον στόχο: «Όταν παίζεις στον Άρη πάντα υπάρχει στόχος. Παίζουμε πάντα για τη νίκη και θέλουμε να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται, ακόμα και στην 1η θέση.  Υπάρχει ο αγωνιστικός στόχος και ο μακροπρόθεσμος στόχο για να βγάλουμε παίκτες που θα πλαισιώσουν την μεγάλη ομάδα. Πέρσι ήμασταν 3οι με πολύ αξιόλογη χρονιά, πέντε παιδιά έγιναν επαγγελματίες. Ελπίζουμε κάθε χρόνο να μπορούμε να ανεβάζουμε 1-2 παιδιά στη μεγάλη ομάδα και αυτός  είναι ο κύριος στόχος».

Για τον τρόπο ολοκλήρωσης του πρωταθλήματος: «Θα έπρεπε να γίνει ένα φάιναλ φορ στο τέλος του Α’ γύρου (σ.σ. με το τέλος του Α’ γύρου ολοκληρώνεται η σεζόν). Θα ήταν το πιο δίκαιο για εμάς. Ακόμα και έτσι όμως μας βρίσκει ικανοποιημένους που θα τελειώσει το φετινό πρωτάθλημα».

Για την πρώτη ομάδα του Άρη : «Ο Άρης ήταν πολύ σοβαρός και σταθερός στην απόδοσή του. Στο τέλος χάσαμε τη 2η θέση από 2-3 ματς που δεν ήταν τόσο καλός. Ασφαλώς και κρίνεται θετικό το πρόσημο. Όλοι θέλουμε τίτλο, δεν υπάρχει ταβάνι στον Άρη και την επόμενη χρονιά θέλουμε το κάτι παραπάνω. Κάθε χρόνο η ομάδα θα κερδίζει περισσότερα πράγματα. Η σταθερότητα είναι ίσως το πιο βασικό κομμάτι της επιτυχίας. Από τους κυριότερους στόχους τη νέα χρονιά είναι και η είσοδος στους ευρωπαϊκούς ομίλους».

Για τον Άκη Μάντζιο: «Η πορεία του είναι επιτυχημένη, πέρασε και το οικογενειακό κλίμα, οι παίκτες ήταν δεμένοι και το πιστώνεται αυτό».

Για τον Αλέκο Αλεξιάδη: «Βλέπει τον Άρη από την τηλεόραση, δεν έχανε αγώνα. Περιμένει πως και πώς και αυτός έναν τίτλο και θέλει να έρθει ξανά στο γήπεδο».

To Top