ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Αλεξιάδης και Κούης αποθεώνουν τον κόσμο του Άρη! “Μία βραδιά περηφάνιας και συγκίνησης…”

Όταν ποδοσφαιρικές προσωπικότητες, όπως ο Αλέκος Αλεξιάδης και ο Ντίνος Κούης, συγκινήθηκαν με τα όσα βίωσαν το βράδυ της περασμένης Τετάρτης στο «Κλεάνθης Βικελίδης», τότε τα λόγια είναι απλά περιττά…

Οι δύο «σημαίες» του ποδοσφαιρικού Άρη, μίλησαν στην «Arena Press» για τα όσα έζησαν στο γήπεδο που «ανδρώθηκαν», δοξάστηκαν, αλλά και δόξασαν με τη σειρά τους τον αγαπημένο τους σύλλογο. Ο «Αλεκάρας», όλων των Αρειανών, τόνισε στην «Α»: «Πραγματικά τρελάθηκα με όλα όσα έγιναν! Φυσικά με τον κόσμο, γιατί ήταν μία απίστευτη βραδιά. Ένιωσα μεγάλη περηφάνια. Και η ομάδα μου άρεσε πολύ, είναι δυνατή. Χαίρομαι που μαζεύτηκαν όλοι, γέμισαν το γήπεδο και αποθέωσαν την ομάδα και τον Νίκο Γκάλη».

Συγκρίνετε η βραδιά αυτή, με την αντίστοιχη του 2009;

«Ήταν και… καλύτερη, μπορώ να πω. Γιατί η ομάδα περνάει δύσκολα τα τελευταία χρόνια και κάτι τέτοιο το είχε ανάγκη».

«ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Η ΑΡΧΗ»

Ο Ντίνος Κούης, με τη σειρά, θέλησε να στείλει μέσω της «Α» το δικό του μήνυμα, προς τον κόσμο της ομάδας. Όσον αφορά το σπουδαίο φιλικό με την Μπόκα Τζούνιορς, τόνισε αρχικά: «Ήταν μία πραγματική γιορτή για τον Άρη μας. Μία βραδιά συγκίνησης και περηφάνιας. Όταν βλέπεις το γήπεδο γεμάτο, θυμάσαι παλιές ένδοξες στιγμές. Ήταν ένα φιλικό που αναζωογόνησε τον κόσμο του Άρη».

Ποιο μήνυμα θέλετε να στείλετε μετά από αυτό το φιλικό;

«Είχαμε καιρό να δούμε τόσο κόσμο, τέτοια ατμόσφαιρα. Ελπίζω να είναι μόνο η αρχή. Ο κόσμος του Άρη απέδειξε γιατί αυτός ο σύλλογος αξίζει να πρωταγωνιστεί στην πρώτη κατηγορία».

To Top