ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αλεξιάδης: “Κερδίσαμε δίκαια, είχαν μόνο μία τελική! Πολύ καλή χρονιά για τις ακαδημίες”

Ο υπεύθυνος των ακαδημιών του Άρη, Πάνος Αλεξιάδης, φιλοξενήθηκε στο Yellow Radio 92.8 και μίλησε για την νίκη των “κιτρινόμαυρων” Κ17 εκτός έδρας επί του ΠΑΟΚ, αλλά και τη φετινή προσπάθεια των τμημάτων υποδομής.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

-Για τη νίκη της Κ17 επί του Π.Α.Ο.Κ: Κερδίσαμε απόλυτα δίκαια. Είμαστε πολύ χαρούμενοι και αξίζαμε τη νίκη. Σε όλο το ματς ο Π.Α.Ο.Κ είχε μία τελική. Το γκολ το έβαλε ο Πάγκος ο αρχηγός της ομάδας.

-Για την δυσκολία που υπήρχε φέτος: Φέτος υπήρχε δυσκολία για όλα τα τμήματα. Φυσικά χρειάζονται και χρήματα. Έχουμε παιδιά αρκεί να συνεχίσουν έτσι. Πρέπει να είναι ταπεινοί και να έχουν στόχο να παίξουν στην πρώτη ομάδα. Περιμέναμε εδώ και πολύ καιρό. Η ομάδα μας παίζει πάρα πολύ καλά και είχε άτυχα αποτελέσματα. Αυτά είναι εμπειρίες. Νομίζω ότι σιγά σιγά τα παιδιά μας μπαίνουν στον χώρο του επαγγελματικού ποδοσφαίρου. Τα παιδιά αγαπάνε την ομάδα και ο πρωταρχικός στόχος είναι αυτός.

-Για τα παιχνίδια που μένουν: Τώρα παίζουμε όλοι μεταξύ μας. Θα διεκδικήσουμε ό,τι μας αναλογεί. Η Κ15 είναι ήδη δεύτερη στην βαθμολογία. Αν πάρουμε το ματς με τα Γιάννενα είμαστε σίγουρα μέσα στα πλέι οφ. Δεν υπάρχει εύκολο ματς. Πρέπει να παίξεις με το 100% επειδή είναι δύσκολες αυτές οι ηλικίες. Είναι μία πολύ καλή χρονιά.

-Για την προσαρμογή: Αυτά τα χρόνια τα παιδιά έπαιζαν στην ΕΠΣΜ. Τα δικά μας παιδιά παίζουν πρώτη φορά και δεν είχαν παραστάσεις. Τώρα διεκδικούν είσοδο στο φάιναλ φορ. Έχουμε παράδοση στις ακαδημίες.

-Για την βοήθεια που έχουν δεχτεί: Ο Καραμανλής έχει βοηθήσει πολύ. Και η ΠΑΕ μας βοηθάει πολύ φέτος. Το καλοκαίρι έπρεπε να ασχοληθούν περισσότερο με την πρώτη ομάδα. Ελπίζω ότι τώρα μπαίνουν όλα σε έναν δρόμο και θα πάνε όλα καλά. Έχουμε αποκτήσει κάποιες εμπειρίες και έχουμε μέλλον μπροστά μας.

To Top