Αλεξιάδης: “Με αγκάλιασε ο Γκάλης και βουρκώσαμε, θα είμαι στο γήπεδο με ΠΑΣ”

Τη μία ημέρα βούρκωσε από ανείπωτη χαρά για τον εορτασμό των 100 χρόνων και την επομένη από στενοχώρια για τον υποβιβασμό του Άρη. 

Ο Αλέκος Αλεξιάδης δεν μπορεί να πιστέψει ακόμη πώς έφτασε σε αυτό το σημείο η αγαπημένη του ομάδα. «Πολύ δύσκολα είναι τα πράγματα…» τόνισε αρχικά μιλώντας στη “Μακεδονία της Κυριακής” και πρόσθεσε: «Είχαμε λίγες ελπίδες με τον Εργοτέλη, αλλά χάθηκαν κι αυτές. Πώς να είμαστε καλά μετά από αυτό…».

Στο «Κλεάνθης Βικελίδης» δεν πηγαίνει γιατί στενοχωριέται, αλλά στο τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς με αντίπαλο τον ΠΑΣ Γιάννινα, όπως μας εξήγησε, αναμένεται να δώσει κανονικά το παρών για να βρεθεί στο δεύτερό του σπίτι. «Είδα το παιχνίδι από την τηλεόραση, αλλά στο επόμενο θα είμαι εκεί», είπε και ζήτησε από τον κόσμο να μην βρίζουν τους παίκτες: «Δίπλα στον κόσμο. Δεν αντέχω άλλο να βλέπω από την τηλεόραση. Στενοχωριέμαι. Δεν μπορώ όμως να μην πω και κάτι που με πείραξε πολύ. Δεν μου άρεσε καθόλου που ο κόσμος έβριζε τους ποδοσφαιριστές. Οι ευθύνες ανήκουν αλλού και όχι στους παίκτες… Πρέπει, όμως, να καταλάβουν και οι παίκτες ότι οφείλουν να παίζουν σε κάθε παιχνίδι με πάθος και ψυχή για την αξιοπρέπεια και την ιστορία της ομάδας μας».

Οι στιγμές που έζησε στη σάλα «Nick Galis» ήταν μοναδικές. Δίπλα στα ιερά τέρατα του παγκόσμιου μπάσκετ, Νίκο Γκάλη και Παναγιώτη Γιαννάκη, που γνώρισαν την αποθέωση από τους φίλους του Άρη μαζί και με τον Ντίνο Κούη. «Ήταν η μεγαλύτερη στιγμή για μένα», ομολόγησε και αναφέρθηκε στη συνομιλία που είχε με τον Γκάλη: «Ο κόσμος αναγνωρίζει όλα όσα κάναμε. Ήταν μία μαγική βραδιά. Ήρθε δίπλα μου ο Νίκος και μου λέει ‘μην στενοχωριέσαι Αλεκάρα’. Με αγκάλιασε και βουρκώσαμε. Δίπλα μας ο Παναγιώτης και ο Ντίνος και όλος ο κόσμος ήταν όρθιος».

Παρά τις δυσκολίες που βιώνει ο Άρης δεν χάνει την αισιοδοξία του για την επόμενη ημέρα της ποδοσφαιρικής ομάδας και του συλλόγου. «Για τα χρέη πιστεύω ότι στο τέλος θα προκύψει μία λύση. Αυτό που χρειάζεται τώρα είναι μία στιβαρή διοίκηση που θα επαναφέρει την ομάδα άμεσα στη Σούπερ Λιγκ. Δεν πρέπει να χαθεί καθόλου χρόνος», υποστήριξε και κατέληξε: «Σαφώς και είναι δύσκολα τα πράγματα, αλλά πρέπει άπαντες να ενώσουν τις δυνάμεις τους και να δουλέψουν για να μην χαθεί ούτε μία ημέρα».

To Top