Αλεξιάδης: “Χτίζουμε νέους Αρειανούς με DNA πρωταθλητών”

Ο υπεύθυνος ακαδημιών ποδοσφαίρου, Πάνος Αλεξιάδης μίλησε με αφορμή τις τελευταίες επιτυχίες και τους τίτλους των τμημάτων του Άρη.

Stoiximan.gr: Τα Virtual Sports είναι ΕΔΩ με συνεχή δράση & πληθώρα αθλημάτων!

Αναλυτικά όσα είπε στο Yellow Radio 92.8:

Μέσα σε τρία έχουμε πάρει 4 πρωταθλήματα και δύο χαμένους τελικούς αλλά έχουμε πάρει 4 τελικούς και η χαρά είναι πάρα πολύ μεγάλη. Ο στόχος της ακαδημίας δεν είναι να κατακτήσεις το κύπελλο αλλά για να βγάλεις παίκτες που θα πλαισιώσουν την πρώτη ομάδα και αυτό όμως είναι ένα καλό στοιχείο που χρειάζονται τα παιδιά. Να παίρνουν το DNA της ομάδας και να είναι Αρειανοί.

Για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ είπε:

Χθες παίξαμε ένα ντέρμπι. Αυτά τα ματς είναι ιδιαίτερα, νομίζω ήμασταν πάρα πολύ καλοί όλη τη διάρκεια του αγώνα. Οι μικροί τα κατάφεραν, κέρδισαν 1-0 το γκολ το βάλαμε στο 5ο λεπτό και μετά είχαμε πολλές ευκαιρίες όπως και ο ΠΑΟΚ έκανε 1-2 φάσεις αλλά εμείς ήμασταν πολύ καλύτεροι. Τα μικρά εχθές τρελάθηκαν, χάρηκαν πολύ. Δεν είμαστε όπως ο ΠΑΟΚ που έχει εκατομμύρια στις ακαδημίες, εμείς έχουμε ένα μπάτζετ μικρότερο και δεν έχουμε την δυνατότητα να κάνουμε επιλογή παιδιών, οπότε τα παιδιά που έχουμε, τα έχουμε από μικρά και η χαρά είναι τριπλάσια.

Για τους προπονητές είπε:

Οι προπονητές είναι αλλιώς όταν σου φέρνουν έτοιμους τους καλύτερους από έναν προπονητή που το χτίζεις εσύ το παιδί από μικρό.

Για την Κ-15 είπε:

Για την Κ-15 που πήρε φέτος το πρωτάθλημα, πέρυσι αυτά τα παιδιά τα είχαμε εμείς που είχαν χάσει το πρωτάθλημα για έναν πόντο από τον ΠΑΟΚ. Εγώ και θεωρώ ότι και πάλι πέρυσι ήμασταν πρωταθλητές. Έχουν πολύ ταλέντο και η Κ-17 και η Κ-19 και η Κ-16, έχουμε παιδιά τα οποία πρέπει να παίξουν στην πρώτη ομάδα.

Για το πως βίωσαν την επιστροφή του Άρη στην Super League είπε:

Τα πρώτα δύο χρόνια δεν ερχόταν κανείς στην ακαδημία, ήταν πολύ δύσκολα τα πράγματα ακόμα και οι Αρειανοί γονείς ήταν πικραμένοι και στεναχωρημένοι. Δεν μπορέσουμε να φέρουμε έναν μέτριο παίκτη. Ήταν πολύ δύσκολο για εμάς. Αλλά τώρα είναι το αντίστροφο, η ομάδα ήρθε στην φυσική της θέση. Οι γονείς έχουν κάνει πάρα πολλές θυσίες, μας εμπιστεύτηκαν και στήριξαν την ομάδα. Εύχομαι τα παιδιά να πάρουν αυτό που αξίζουν, είναι σπλάχνα μας.

Για τον Άρη είπε:

Ο Άρης πρέπει να είναι ψηλά και πάντα πρωταγωνιστής. Ξέρω ότι είναι δύσκολο, οι καιροί είναι δύσκολοι, τα οικονομικά δεδομένα έχουν αλλάξει. Εύχομαι να συνεχίσουμε όπως πρέπει.

To Top