ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Αλεξόπουλος: «Δεν θα ησυχάσει ο Κωστένογλου, αν δεν ανεβάσει τον Αρη»

Αποτελεί τη σκιά του νέου τεχνικού του Αρη. Οπου πηγαίνει ο Νίκος Κωστένογλου, ακολουθεί και ο Γιώργος Αλεξόπουλος. Σχέσης αμοιβαιότητας εντός και εκτός γηπέδων. Πάντως δεν θα δουλέψει –στην παρούσα φάση στους κίτρινους, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων στην Αθήνα- ωστόσο η γνώμη του έχει σημασία.

«Νομίζω ότι οι άνθρωποι του Αρη έκαναν την καλύτερη επιλογή. Γνωρίζω χρόνια τον Νίκο (σ.σ: Κωστένογλου). Ανεξαρτήτως της σχέσης μας, έχω να πω ότι, από εδώ και πέρα, θα κάνει τα πάντα, για να φέρει αγωνιστικές επιτυχίες. Δεν πρόκειται να ησυχάσει, εάν δεν ανεβάσει κατηγορία την ομάδα. Δεν θα κοιμάται τα βράδια , προσπαθώντας να βρει την αγωνιστική ταυτότητα που χρειάζεται ο κάθε παίκτης ξεχωριστά», ανέφερε σε δηλώσεις του στο Metrosport.

 

Ο παλαίμαχος κεντρικός αμυντικός, εκτός των αποτελεσμάτων που χρειάζονται οι κίτρινοι, έδωσε και διαφορετική διάσταση στη δουλειά του Κωστένογλου.

«Οπου κι αν εργαστήκαμε, ακόμα και για έναν-δύο μήνες, δείξαμε θετικά δείγματα. Οι νίκες είναι η μία όψη. Η άλλη είναι ότι βελτιώσαμε ποδοσφαιριστές και τους βοηθήσαμε –ατομικά- για να κάνουν καριέρα».

Οσον αφορά τον εαυτό του, είπε: «Δυστυχώς, σε αυτή τη φάση δεν μπορώ να έρθω κι εγώ στην ομάδα. Ηταν μεγάλη ευκαιρία, αλλά είναι αδύνατο. Στο μέλλον, όμως, δεν το αποκλείω».

To Top