Αλκαράθ: «Δεν είναι ματς ζωής ή θανάτου»

Ο Λούκας Αλκαράθ προσπάθησε να αποφορτίσει τους παίκτες του Άρη από το άγχος, τονίζοντας πως το αυριανό παιχνίδι με την ΑΕΚ “δεν είναι ματς ζωής ή θανάτου”. Ερωτηθείς για τα μεταγραφικά θέματα και πιο συγκεκριμένα για την απόκτηση του Δημήτρη Διαμαντάκου, ο Ισπανός προπονητής εξέφρασε για ακόμη μια φορά δημοσίως τη δυσαρέσκεια του. Επεσήμανε ότι υπάρχουν θέσεις στο ρόστερ στις οποίες η ομάδα έπρεπε να ενισχυθεί λέγοντας ουσιαστικά πως  δε χρειαζόταν παίκτη στην επίθεση όπου αποκτήθηκε ο Διαμαντάκος! 

Ο Ισπανός προπονητής των κίτρινων μίλησε στην κάμερα της NOVA. Αναλυτικά όσα είπε:

-Τελική ευθεία για το ντέρμπι με την ΑΕΚ, πως προετοιμάστηκε όλη την εβδομάδα ο Αρης;

« Προετοιμαστήκαμε με αρκετές δυσκολίες, οι οποίες έχουν να κάνουν με πρόσωπα που θα λείψουν, όπως ο Καζναφέρης, όπως ο Πουλίδο που ακόμα δεν ξέρουμε πως θα είναι. Και επίσης έχουν να κάνουν με κάποια παιδιά τα οποία προέρχονται από τραυματισμό και δεν έχουν την ένταση των προπονήσεων που θα θέλαμε. Παρ΄ όλα αυτά είμαστε αναγκασμένοι να παλέψουμε με αυτές τις δυσκολίες για να πάρουμε ένα αποτέλεσμα το οποίο χρειαζόμαστε πάρα πολύ».

-Πως περιμένετε, λοιπόν, αγωνιστικά αυτό το ματς;

« Ένα δύσκολο παιχνίδι. Ένα παιχνίδι στο οποίο θα παίξουμε με μια ομάδα που βρίσκεται πάρα πολύ κοντά στη βαθμολογία και πρέπει να το κοιτάξουμε με πολύ σοβαρότητα. Η ΑΕΚ παρά τα προβλήματα που μπορεί να έχει, είναι μια ομάδα νεαρή, μια ομάδα με ταχύτητα και έρχεται να διεκδικήσει με αξιώσεις ότι καλύτερο μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Επομένως θα είναι δύσκολο ματς και για τους δύο».

-Οι περισσότεροι το χαρακτηρίζουν ως ματς ζωής ή θανάτου. Το βλέπετε έτσι;

« Εχω ξαναπεί πως τα παιχνίδια αυτή την περίοδο είναι πάρα πολύ σημαντικά. Όμως δεν μπορώ να τα βλέπω ως ”ζωής ή θανάτου”. Μη ξεχνάτε πως μετά απ΄ αυτό το παιχνίδι, θα μένουν άλλα 12 ματς στα οποία η ομάδα μου μπορεί να διεκδικήσει 36 πόντους. Επομένως θα πρέπει να το κοιτάξουμε με τη σοβαρότητα που του αρμόζει, αλλά υπάρχει και συνέχεια…».

-Εχετε, πλέον, καινούριο παίκτη στη διάθεσή σας, τον Διαμαντάκο. Ένα πρώτο σχόλιο;

« Είναι μια προσθήκη που ήρθε στην ομάδα. Ελπίζω να εγκλιματιστεί γρήγορα και να μπορέσει να βοηθήσει. Σίγουρα δεν είναι στις θέσεις στις οποίες είχαμε θέσει άμεση προτεραιότητα και αυτό θα είναι το τελευταίο σχόλιο που θα κάνω. Προτιμώ να μην κάνω κανένα άλλο σχόλιο και να κάνω τις καταστάσεις πιο περίπλοκες απ΄ ότι είναι. Από εκεί και πέρα υπάρχουν θέσεις που έχουμε θέσει ως προτεραιότητα και στις οποίες χρειαζόμαστε άμεση ενίσχυση. Προς το παρών δεν έχουν έρθει τέτοιοι παίκτες ακόμη».

-Εκφράζετε δυσαρέσκεια και αυτό είναι φανερό. Υπάρχουν θέματα που προχωρούν;

« Δεν θα κάνω κανένα σχόλιο. Προτιμώ να έχει ηρεμία η ομάδα, ενόψει του αγώνα που έρχεται».

To Top