Αλκαράθ: “Νίκη-πρόκριση παρά τις ελλείψεις”

Ο προπονητής του Αρη, Λούκας Αλκαράθ εξέφρασε την αισιοδοξία του, ενόψει της αναμέτρησης με αντίπαλο την Καλλιθέα στο Κλεάνθης Βικελίδης, στο πλαίσιο της 3ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας.

«Είμαστε πολύ αισιόδοξοι για το αυριανό παιχνίδι Κυπέλλου με την Καλλιθέα, στο οποίο θα επιδιώξουμε τη νίκη και την πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού. Προετοιμαστήκαμε κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο και πιστεύω ότι θα πετύχουμε τον στόχο μας” είπε στο επίσημο σάιτ της ΠΑΕ Άρης για να συμπληρώσει:

“Όμως το ματς δεν θα είναι εύκολο, καθώς από τη μια πλευρά καλούμαστε να ανατρέψουμε το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα, ενώ από την άλλη θα παραταχθούμε με κάποιες ελλείψεις, όπως για παράδειγμα ο Αγκάνθο, ο οποίος δεν κατάφερε να ολοκληρώσει την σημερινή προπόνηση και έμεινε εκτός αποστολής.

Όσοι αγωνιστούν θα πρέπει να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό μέσα στο γήπεδο για να φτάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα.

Επειδή το παιχνίδι με την Καλλιθέα είναι το τελευταίο πριν από τις γιορτές –μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της ομάδας- εύχομαι καλά Χριστούγεννα και καλή χρονιά σε όλο τον κόσμο του ΑΡΗ και να αποχαιρετήσουμε το 2012 με τον καλύτερο τρόπο».

To Top