Αλκαράθ: “Ο Άρης σκόραρε δυο φορές και πήρε… τρεις βαθμούς”!

Θα… έσκαγε ο Λούκας Αλκαράθ στη συνέντευξη Τύπου, μετά το… πλαστογραφημένο 1-1 με την ΑΕΚ.

Ο Ισπανός τεχνικός σημείωσε ότι η ομάδα του σημείωσε δύο γκολ, αλλά δεν κέρδισε το παιχνίδι και επεσήμανε ότι η διαιτησία έχει στερήσει τουλάχιστον 7-8 βαθμούς από τους κίτρινους!

Αναλυτικά τόνισε:

«Είναι ένα παιχνίδι που η ομάδα μου σκόραρε δυο φορές, δε δέχτηκε γκολ και έφερε ισοπαλία 1-1. Η ομάδα διεκδίκησε τους τρεις βαθμούς, θεωρώ ότι τα κατάφερε. Υπάρχει λανθασμένη διαιτητική απόφαση, αλλά δε με ξαφνιάζει. Έχω δει τα βίντεο. Ο Αρης έπρεπε να έχει 7-8 βαθμούς. Πίστευα ότι δε χρειάζεται να ασχολούμαι με αυτόν τον τομέα, αλλά τώρα καταλαβαίνω γιατί μου έλεγαν όλοι για τη διαιτησία όταν ήρθα».

Για τις αλλαγές στο σύστημα της ομάδας του κατά τη διάρκεια του αγώνα: «Έπρεπε να κοιτάξουμε πως θα βγάλουμε τον καλύτερο εαυτό από τους παίκτες. Πιστεύω ότι οι αλλαγές πέτυχαν. Η ομάδα είχε τον έλεγχο του αγώνα στο δεύτερο ημίχρονο. Δε θέλω να κάνω άλλο σχόλιο για το παιχνίδι γιατί υπάρχουν άλλα παράμετροι».

Για τη μεσοεπιθετική λειτουργία του Άρη: «Η ομάδα χτίζεται τώρα και είναι δύσκολο να έχει πολλές ευκαιρίες. Θεωρώ ότι κάνουμε τις ευκαιρίες που χρειαζόμαστε. Τις κάναμε σήμερα για να σημειώσουμε δυο γκολ και να κερδίσουμε το παιχνίδι. Σίγουρα μπορούμε να βελτιωθούμε πάντως».

Για τις μεταγραφικές εξελίξεις και αν υπάρχει δυσαρέσκεια από πλευράς του: «Η συνεργασία με τη διοίκηση δεν έχει να κάνει με τις σχέσεις ανάμεσα μας. Αυτά από τα οποία γνωρίζω, οι άνθρωποι με τους οποίους μιλάω δεν έχουν την ευθύνη. Για να υπάρξουν επαγγελματικές περγαμηνές όμως, δε γίνεται από τη μια μέρα στην άλλη. Υπάρχει δρόμος ακόμη. Έχουμε σημαντικές καταστάσεις για να βελτιώσουμε».

Για το αν οι παίκτες του και αυτός έχουν τα ψυχικά αποθέματα να ξεπεράσουν τα προβλήματα: «Η διάθεση μας είναι αυτή. Να καταφέρουμε να ανταπεξέλθουμε. Γνωρίζαμε ότι υπάρχουν προβλήματα, ίσως να είναι περισσότερα απ’ ότι νομίζαμε. Αλλά είμαστε αποφασισμένοι να τα ξεπεράσουμε».

To Top