Αλκαράθ: “Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να αγχώσουμε τους παίκτες”

Η νίκη είναι μονόδρομος για τον Άρη στο κυνήγι βαθμών που θα επιχειρήσει στον β’ γύρο του πρωταθλήματος. Αυτό, όμως, πρέπει να μην λειτουργήσει πιεστικά προς τους παίκτες, όπως τόνισε ο Λούκας Αλκαράθ.

Ο Ισπανός τεχνικός υπογράμμισε στη γραπτή του δήλωση για το ματς με τον Πανιώνιο, στο σάιτ της ΠΑΕ Άρης, πως “είναι κρίσιμο και σημαντικό από βαθμολογικής άποψης και θέλουμε να το κερδίσουμε. Για να γίνει αυτό θα πρέπει να είμαστε ανταγωνιστικοί και να δείξουμε το καλό μας πρόσωπο μέσα στο γήπεδο. Θέλουμε να ξεκινήσουμε με νίκη τη νέα χρονιά και τον δεύτερο γύρο. Όμως από την άλλη σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να αγχώσουμε τους παίκτες” και πρόσθεσε: “Αυτή τη στιγμή υπάρχουν άλλα 15 παιχνίδια, μαζί με το αυριανό και θα πρέπει να κοιτάξουμε συνολικά την πορεία που θα διαγράψει η ομάδα. Το πρωτάθλημα έχει δρόμο ακόμη κι έτσι όπως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση με ορισμένα συνεχόμενα καλά αποτελέσματα μπορούμε να ανέβουμε και να σταθεροποιηθούμε σε πιο ψηλές θέσεις στη βαθμολογία”.

Καταλήγοντας επεσήμανε πως “εύχομαι η νέα χρονιά να είναι πολύ καλύτερη για τον Άρη. Εμείς θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε πάνω σε αυτό που ξεκινήσαμε και με την πρόοδο που θα κάνουμε, πιστεύω στο τέλος της σεζόν θα πετύχουμε τους στόχους μας”.

 

To Top