Αλκαράθ: “Σημαντικός στόχος το κύπελλο, σίγουρος ότι θα ανταποκριθούν τα νέα πρόσωπα”

Ο προπονητής του Αρη Λούκας Αλκαράθ αναφέρθηκε στο παιχνίδι του κυπέλλου με αντίπαλο την Καλλιθέα, στο πλαίσιο της 3ης φάσης, τονίζοντας ότι ο θεσμός είναι ένας σημαντικός στόχος για τους κίτρινους, ενώ παραδέχθηκε ότι τα νέα πρόσωπα που θα βάλει, θα βοηθήσουν την ομάδα.

«Ο αγώνας με την Καλλιθέα είναι εξίσου σημαντικό παιχνίδι για μας, αυτήν την φορά για το θεσμό του Κυπέλλου. Έρχεται σε μια δύσκολη στιγμή για την ομάδα, καθώς πριν από δύο μέρες είχαμε ένα δύσκολο παιχνίδι στην Τρίπολη, το οποίο έγινε πάνω σ’ έναν βαρύ αγωνιστικό χώρο, κάτι που επηρέασε σωματικά τους ποδοσφαιριστές” σχολίασε χαρακτηριστικά ο Ισπανός προπονητής στο επίσημο σάιτ του Άρη.

Σε άλλο σημείο υπογράμμισε ότι: “Το Κύπελλο είναι ένας σημαντικός στόχος για τον Αρη και για το λόγο αυτό θα πρέπει να είμαστε το ίδιο συγκεντρωμένοι, όπως στο προηγούμενο παιχνίδι. Θα φρεσκάρουμε την ενδεκάδα με κάποια καινούργια πρόσωπα και είμαι σίγουρος ότι αυτοί που θα κληθούν να αγωνιστούν θα ανταποκριθούν στις απαιτήσεις του αγώνα και θα είμαστε το ίδιο ανταγωνιστικοί, ούτως ώστε να φτάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα».

To Top