“Αλλάζει έδρα ο τελικός του Conference League, από τα Τίρανα στην Αθήνα”

Η UEFA έχει πάρει την απόφαση να αλλάξει την έδρα του τελικού του Conference League και από τα Τίρανα να έρθει στην Αθήνα.

Ο δημοσιογράφος Ένο Σκάρτσο ήταν ο άνθρωπος που τόνισε τα εξής σε τηλεοπτική εκπομπή: «Η UEFA θα τιμωρήσει την Αλβανία πολύ αυστηρά» και πρόσθεσε:

«Με βάση τα στοιχεία που έχω, ο τελικός θα αφαιρεθεί από τα Τίρανα και θα μεταφερθεί στη Αθήνα. Είναι σχεδόν 90% σίγουρο αυτό».

«Μετά απ’ αυτό θα έρθει τιμωρία και για την χώρα», υπογράμμισε.

Να θυμίσουμε επίσης πως μόλις χθες Κυριακή το site «Insidefutbol» ανέφερε ότι UEFA εξετάζει το ενδεχόμενο να πάρει τον τελικό του Europa Conference League από την Αλβανία και να τον μεταφέρει στην Ελλάδα.

Σημείωνε ότι «η υποψηφιότητα της Αλβανίας κέρδισε αυτές της Γαλλίας, της Ελλάδα και της Βόρεια Μακεδονίας, με την Ελλάδα να έχει κάνει με το Παγκρήτιο Στάδιο δυνατή προσπάθεια. Ωστόσο, η UEFA παρακολουθεί την κατάσταση στην Αλβανία, όπου ο επικεφαλής της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας Αρμάντ Ντούκα έχει τεθεί σε αναστολή, εν μέσω ανησυχιών για πολιτικές παρεμβάσεις. Έτσι η UEFA δεν αποκλείεται να επιλέξει να πάρει τον τελικό από την Αλβανία και να το μεταθέσει είτε στην Αθήνα είτε στην Κρήτη».

To Top