ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Σαν σε… πρωτάθλημα! Πως αλλάζει η καθημερινότητα των ποδοσφαιριστών του Άρη…

Οι παίκτες του Άρη επιστρέφουν από σήμερα στις προπονήσεις και ο Δημήτρης Σπανός έχει μπροστά του το πρώτο”στοίχημα”: Να εμφανίσει την ομάδα απόλυτα έτοιμη στην πρεμιέρα!

Η καθυστέρηση στην έναρξη του πρωταθλήματος κατά δύο-τρεις εβδομάδες, από τον αρχικό προγραμματισμό των “κιτρινόμαυρων”, υποχρεώνει σε αναπροσαρμογή πλάνων. Όντας στον πάγκο του Απόλλωνα Σμύρνης, πέρσι, όταν και πάλι το πρωτάθλημα ξεκίνησε πολύ αργότερα απ΄ότι αναμενόταν, ο Δημήτρης Σπανός, φέρεται να έχει την επιτυχημένη “συνταγή”. Άλλωστε, πέρσι, σε αντίθεση με τον Άρη που ξεκίνησε το πρωτάθλημα απογοητευτικά, ο Απόλλων του Σπανού, είχε πέντε νίκες και δύο ισοπαλίες στα επτά ματς που έκατσε στον πάγκο του, ο Αιγιώτης προπονητής.

Οι διπλές προπονήσεις θα μειωθούν στο έπακρο, καθώς θα είναι μόλις μία την εβδομάδα, πιθανότατα μεσοβδόμαδα. Οι ρυθμοί θα παραμείνουν υψηλοί, αλλά θα αυξομοιώνονται ανάλογα με τη μέρα. Επί της ουσίας, θα ακολουθηθεί το πρόγραμμα, που θα υπάρχει όταν ξεκινήσουν οι επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας στο πρωτάθλημα. Το κομμάτι της αυτής καθ΄αυτής προετοιμασίας, πάει στην άκρη, για να μπουν οι “κιτρινόμαυροι” σε ένα ρυθμό, αρκετά παρεμφερές με αυτό των επόμενων μηνών.

Είναι ο μόνος τρόπος για να διατηρήσει η ομάδα την φυσική της κατάσταση στα επιθυμητά επίπεδα και γιατί όχι να βελτιώσει την ετοιμότητά της, στις επόμενες τρεις εβδομάδες, μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος.

 

To Top