Αλλάζει ο Άρης! “Ασπίδα” (πρέπει να είναι) το Κλεάνθης Βικελίδης

Το πρώτο βήμα για την ανάκαμψη της ομάδας έγινε στη Νέα Σμύρνη. Για τον Άρη, η νίκη αυτή επί του Πανιωνίου μπορεί να αποτελέσει την απαρχή της αντεπίθεσης που όλοι περιμένουμε. Μια νίκη με πολλά οφέλη. Από τους τρεις βαθμούς που είχε απόλυτη ανάγκη, μέχρι τον ψυχολογικό παράγοντα που αυτή την περίοδο είναι ιδιαίτερα σημαντικός.

Είναι φανερό επίσης ότι η ο μάδα έχει αλλάξει τον τελευταίο μήνα αγωνιστική ταυτότητα. Σου δίνει πλέον την εντύπωση πως πρόκειται για άλλη ομάδα. Η άνοδος παικτών όπως ο Έλσνερ και ο Ιμπέχ δίνουν λύσεις που δεν είχε στις πρώτες αγωνιστικές. Σε συνδυασμό με την επιστροφή του Αγκάνθο, ο Άρης γίνεται πιο ποιοτικός, όπως και επικίνδυνος μέσα στην αντίπαλη περιοχή.

Παίκτες όπως ο Τάτος, ο Ουντότζι και ο Πουλίδο, καλούνται να πάρουν μαζί με τους παλαιότερους την ομάδα στην πλάτη τους. Από δω και πέρα ο Άρης πρέπει να έχει σταθερή συνέχεια. Το πρώτο πράγμα που πρέπει να έχει ο προπονητής και οι παίκτες στο μυαλό τους είναι η έδρα.

Το Κλεάνθης Βικελίδης αποτελούσε πάντα την δύναμη του συλλόγου. Εκμεταλλευόταν την έδρα του και μάζευε όσους βαθμούς μπορούσε μακριά από αυτή. Φέτος, όπως και πέρσι, ο Άρης έχει χάσει πολλούς βαθμούς, αν και βρισκόμαστε ακόμα στην αρχή.

Εφόσον βρει τον τρόπο να παίρνει τους βαθμούς εντός έδρας, τότε θα έχει την αυτοπεποίθηση που χρειάζεται για τις εξορμήσεις του στις αντίπαλες έδρες.

Κάνε την εγγραφή σου στη Novibet με 100% Bonus

To Top