ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Αλλάζει… πίστα και ετοιμάζεται για την επικύρωση του Ευρωπαϊκού εισιτηρίου

Ο Άρης, με την νίκη του επί του Ατρόμητου, εξασφάλισε τη συμμετοχή του στα πλέι οφ της Stoiximan Super League και πλέον στοχεύει στην ευρωπαϊκή του έξοδο για πέμπτη συνεχή φορά.

Aπελευθερωμένος πλέον, έτσι όπως είχε εξελιχθεί η κατάσταση στο βαθμολογικό πίνακα, αλλάζει… πίστα και βάζει μπρος για το επόμενο επίπεδο, που είναι η εξασφάλιση ενός από τα πέντε ευρωπαϊκά εισιτήρια, για πέμπτη συνεχή αγωνιστική χρονιά. Κάτι που εφόσον επικυρωθεί θα είναι για πρώτη φορά στην ιστορία του!

Η κιτρινόμαυρη ομάδα στοχεύει πλέον να κατακτήσει άλλες δύο νίκες, στις αναμετρήσεις που απομένουν ως το φινάλε της κανονικής περιόδου, κόντρα στην Λαμία (εκτός έδρας, για την 25η αγωνιστική) και τον ΠΑΣ Γιάννινα (εντός έδρας, για την 26η αγωνιστική), ώστε να φτάσει στους 43 βαθμούς.

Εφόσον τα καταφέρουν οι κιτρινόμαυροι θα έχουν πίσω τους την έκτη ομάδα των πλέι οφ, πλησιάζοντας όσο είναι δυνατόν στην 4η θέση.

Όπως και να έχει, ο Άρης βαδίζει στο δρόμο της Ευρώπης και όλα είναι ανοικτά. Ταμείο θα γίνει στο τέλος, όταν παρθούν και οι αποφάσεις για την ερχόμενη χρονιά. Ειδικά πλέον με την έναρξη της συνεργασίας με τον Ρόμπερτ Παλίκουτσα, σε ρόλο τεχνικού διευθυντή.

To Top