Χωρίς κατηγορία

Αλλάζει σύστημα με τον Άρη η Φιορεντίνα…

Το μεγαλύτερο φιλικό τεστ του Άρη έφτασε και οι “κίτρινοι” δηλώνουν έτοιμοι να υποδεχτούν αύριο στη Μόενα την Φιορεντίνα, τρεις εβδομάδες ακριβώς πριν την πρεμιέρα του Καμπιονάτο κόντρα στην Ουντινέζε.
Οι βιόλα, μετά το ευρύ 13-1 της περασμένης Πέμπτης επί της Φάσα, και με την προσθήκη των Αλμπέρτο Ακουιλάνι, Μπόρχα Βαλέρο, Γκονζάλο Χαβιέρ Ροντρίγκες, αναμένεται να δώσουν το τελευταίο τους φιλικό αγώνα στο Τρεντίνο κόντρα στο συγκρότημα του Μάκη Κατσαβάκη στις 18.30 (ώρα Ελλάδος).
Μοναδικός “πονοκέφαλος” για την ομάδα της Φλωρεντίας, εν όψει του αυριανό ματς, αποτελεί ο τραυματισμός του Μάτι Φερνάντεζ, η συμμετοχή του οποίου κρίνεται εξαιρετικά αμφίβολη.
Σύμφωνα με τις ιταλικές ιστοσελίδες “fiorentina.it” και “La Nazione”, ο Βιντσέντζο Μοντέλλα ετοιμάζεται να κατεβάσει -για πρώτη φορά κόντρα στον Άρη- ένα διαφορετικό σύστημα συγκριτικά με εκείνο είχε παρατάξει στις προηγούμενες αναμετρήσεις. Ο τεχνικός της Φιορεντίνα επιθυμεί να πειραματιστεί επιλέγoντας ένα 3-5-2, αντί του εναλλακτικού 4-3-3, που προς στιγμήν, παραμένει η βασική επιλογή του για την προσεχή σεζόν.
To Top