ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αλλάζει το αγωνιστικό του πρόσωπο και έχει ελπίδες για το 1-1 (PRESSARIS LIVE, 17:00)

Ο Άρης θα επιδιώξει σήμερα (17:00) στο Αλεξάνδρειο να αλλάξει άρδην το αγωνιστικό του πρόσωπο, να παρουσιαστεί πολύ καλύτερος σε σχέση με την εικόνα που είχε πριν τρεις μέρες στο ΣΕΦ και απέναντι στον Ολυμπιακό να διεκδικήσει τη νίκη, για να ισοφαρίσει σε 1-1 την ημιτελική σειρά.

Για να συμβεί αυτό θα πρέπει να κάνει πολύ καλά πολύ συγκεκριμένα πράγματα μέσα στο παρκέ και αυτό εξήγησε χθες και ο Δημήτρης Πρίφτης μέσα από την γραπτή δήλωσή του στην ιστοσελίδα της ΚΑΕ. Θα πρέπει να βρει τους τρόπους εκείνους προκειμένου να “ματσάρει” τον Ολυμπιακό σε ενέργεια, ένταση, δύναμη και ταχύτητα και παράλληλα να έχει καλό μακρινό σουτ, να μην κάνει εύκολα λάθη και να βάλει και τον κόσμο του στο παιχνίδι.

Ο Πρίφτης έχει δύο μεγάλα προβλήματα ενόψει του σημερινού δεύτερου ημιτελικού. Δεν προπονήθηκαν ούτε χθες ο Βασίλης Καββαδάς και ο Τζάστιν Τζάκσον, αμφότεροι με ενοχλήσεις στο πέλμα, και η συμμετοχή τους είναι εξαιρετικά αμφίβολη, σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση της ομάδας.

Αν και εφόσον οι δύο σέντερ δεν αγωνιστούν, τότε το βάρος θα πέσει στον Βασίλη Σίμτσακ και τον Μιχάλη Τσαϊρέλη στην θέση “5” και προφανώς θα πάρει ακόμα περισσότερο χρόνο ο Βασίλης Χρηστίδης.

To Top