Αλλάζει το… τσιπάκι! Στην άκρη Μπάνβιτ και ΤΣΣΚΑ, στο μυαλό μόνο ο Ηλυσιακός

Η πρώτη σε ένα τουρνουά που γίνεται στο πλαίσιο της προετοιμασίας φυσικά και δεν παίζει κανέναν απολύτως ρόλο πέρα από το μυαλό των παικτών. Το οποίο μυαλό μπορεί να επηρεάσει θετικά, δίνοντας αυτοπεποίθηση και ασφάλεια, αλλά και να το… μπερδέψει, να το αλλάξει κατεύθυνση, όπως εύστοχα τόνισε χθες ο Δημήτρης Πρίφτης.

Ο Άρης παρουσιάστηκε σοβαρός στο πρώτο Nick Galis Cup. Ουδείς, όμως, θα θυμάται την επιβλητική νίκη επί της Μπάνβιτ ή το ντέρμπι και τη νίκη στο τέλος επί της ΤΣΣΚΑ, αν δεν υπάρχει ανάλογη (τουλάχιστον) συνέχεια.

Ο Άρης οφείλει σήμερα να αφήσει πίσω του το υπέροχο διήμερο που αγωνιστικά σκόρπισε χαρά και αισιοδοξία σε έναν “πληγωμένο” κόσμο. Πρέπει να αλλάξει… τσιπάκι και να στραφεί η ομάδα στον Ηλυσιακό και τον πρώτο επίσημο αγώνα της χρονιάς για το Κύπελλο Ελλάδας.

Στα κοντά είναι, μεθαύριο, στα Ιλίσια, απέναντι σε μια νεανική ομάδα που τρέχει πολύ και έχει έναν έμπειρο – για την Α2 κατηγορία – προπονητή, τον Κώστα Σορώτο.

Το… τσιπάκι αλλάζει εύκολα, όπως είχε τονίσει ο Δημήτρης Πρίφτης μετά την Εθνική ομάδα. Η ανάγκη στο αλλάζει εύκολα και αυτό θα συμβεί από σήμερα. Ευχής έργον είναι οι παίκτες να έχουν στο μυαλό τους ότι έχουν δυνατότητες, άλλωστε ούτε τυχαία κέρδισαν δύο σπουδαίες ομάδες, ούτε τους χάρισε κανείς τη νίκη. Από την άλλη πλευρά οφείλουν πιο μπροστά στο μυαλό τους να έχουν αυτό που είπε ο Πρίφτης: Ότι χρειάζεται πάρα πολλή δουλειά ακόμα για να λειτουργήσει η ομάδα σωστά, κυρίως επιθετικά.

To Top