ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αλλάζει… τσιπάκι, σκέφτεται μόνο ΠΑΟΚ και Αστέρα ο Άρης!

Οι παίκτες του Άρη οφείλουν να έχουν “αδειάσει” πλήρως το μυαλό τους, να μην σταθούν περισσότερο στο ματς με τον ΠΑΣ και την ήττα στα Γιάννινα και να κοιτάξουν στο πως θα… αντεπιτεθούν!

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Ο Πάκο Ερέρα καλείται από σήμερα κιόλας, να αλλάξει… τσιπάκι στο μυαλό των παικτών του και να καταστρώσει τα σχέδιά του για την Τούμπα.

Μπορεί πλέον το “όπλο” του Άρη για αυτό το ματς να μην είναι η ψυχολογία μετά το αρνητικό αποτέλεσμα του Σαββάτου, ωστόσο, είναι μία καλή ευκαιρία για να ανακάμψει η ομάδα, από τη στιγμή που έχει ένα ακόμα δύσκολο ματς για το πρωτάθλημα με τον Αστέρα Τρίπολης.

Οι “κιτρινόμαυροι”, κοιτούν αρχικά τον αγώνα της Τούμπας κι έπειτα αυτόν με τον Αστέρα στο “Κλεάνθης Βικελίδης”, ωστόσο, ο κάθε ένας έχει τη δική του ξεχωριστή σημασία.

Κι αν αύριο κόντρα στον ΠΑΟΚ δεν κρίνεται τίποτα για τον θεσμό του Κυπέλλου (εκτός πιθανότατα από την πρώτη θέση του ομίλου), την Κυριακή είναι μία καλή ευκαιρία για τον Άρη να παραμείνει σε τροχιά κορυφής, εκμεταλλευόμενος άλλα αποτελέσματα.

Παράλληλα, γίνεται αντιληπτό, πως ο Άρης θέλει μέχρι τα ντέρμπι με ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Ολυμπιακό (7η,8η, 9η αγωνιστική αντίστοιχα) να έχει κερδίσει όσους περισσότερους βαθμούς μπορεί, για να παραμείνει ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα μετά από αυτή τη δύσκολη σειρά.

 

To Top