ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Αλλάζει όλος ο χορτοτάπητας μετά το ματς με τον ΟΦΗ!

Αλλάζει όλος ο χορτοτάπητας στο «Κλεάνθης Βικελίδης» μετά τον αγώνα με τον ΟΦΗ για τη 2η αγωνιστική της Super League, απόρροια της διακοπής του ρεύματος στον ΑΣ Άρης και παράλληλα στο ποδοσφαιρικό γήπεδο.

Ακολούθησε το PRESSARIS και στο Instagram, για ακόμα πιο άμεση ενημέρωση στα θέματα του Άρη!

Πιο συγκεκριμένα ο χορτοτάπητας θα αντικατασταθεί εξ ολοκλήρου μετά τον εντός έδρας αγώνα με τον ΟΦΗ, με τον αγωνιστικό χώρο να έχει υποστεί μερική φθορά λόγω του γνωστού προβλήματος με το ρεύμα και με το ότι δεν ποτίστηκε όπως έπρεπε. Η αγωνιστική έχει οριστεί για το σαββατοκύριακο 24-25 Αυγούστου. Εφόσον προκριθεί ο Άρης στα πλέι οφ θα έχει αγώνα 22 Αυγούστου στην Ευρώπη, οπότε λογικά θα παίξει Δευτέρα 26 Αυγούστου.

Να τονιστεί πως μετά το ματς με τον ΟΦΗ,  ο Άρης αγωνίζεται ξανά στο γήπεδό του στις 14-15 Σεπτεμβρίου με τον Παναθηναϊκό, μια και μεσολαβεί η διακοπή του πρωταθλήματος.

Προηγείται βέβαια το παιχνίδι με την Μόλντε στις 15 Αυγούστου στο Κλεάνθης Βικελίδης, ενώ εφόσον προκριθεί στα πλέι οφ του Europa League, θα έχει εντός έδρας παιχνίδι στις 29 Αυγούστου είτε με την Παρτιζάν, είτε με την Μαλάτιασπορ.

Το κόστος της ζημιάς δεν μπορεί να αποτιμηθεί αυτήν την στιγμή.

To Top