Αλλάζουν οι φυσιοθεραπευτές, προ των πυλών επιστροφή Μποτζώρη

Ανάμεσα στις αλλαγές που ετοιμάζονται στο τεχνικό τιμ είναι και στη θέση τω φυσιοθεραπευτών. Η συνεργασία με την εταιρία “Smart Phsyio” έπαυσε, ενώ είναι προ των πυλών να επιστρέψει στην ομάδα ο Δημήτρης Μποτζώρης.

O τελευταίος είναι ένας από τους πιο καταρτισμένους στο χώρο του φυσιοθεραπευτές, με εμπειρία στο ποδόσφαιρο, ενώ είναι γνωστός και για τα κιτρινόμαυρα αισθήματά του.

Σε ότι αφορά την λύση της συνεργασίας της με τον Αρη η εταιρία “Smart Physio” εξέδωσε ανακοίνωση το βράδυ της Δευτέρας.

Η ανακοίνωση της εταιρίας αναφέρει :“Η Εταιρεία S.M.A.R.T. Physio ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας με τη νέα διοίκηση του ποδοσφαιρικού τμήματος του Α.Σ. Άρης Θεσσαλονίκης για τους κάτωθι λόγους:

– τη μη καταβολή των οφειλομένων για τις συμφωνηθείσες υπηρεσίες

– τη μη υπογραφή ιδιωτικού συμφωνητικού

– τη διάσταση απόψεων με τη διοίκηση ως προς την καλύτερη υποστήριξη του ποδοσφαιρικού τμήματος στα πλαίσια της αθλητιατρικής επιστήμης.

Κάνοντας μια ανασκόπηση της μέχρι πρότινος παρουσίας μας στην ομάδα, παραθέτουμε το έργο μας για το χρονικό διάστημα 1η Αυγούστου – 31η Οκτωβρίου 2014, στον τομέα της πρόληψης και αποκατάστασης τραυματισμών:

– Εννέα (9) απώλειες προπονητικών ημερών στο σύνολο των ποδοσφαιριστών

(Εβδομήντα (70) απώλειες προπονητικών ημερών δικαιολογούνται για το αντίστοιχο διάστημα, βάσει στατιστικών στοιχείων της αγγλικής Premier League)

– 0.86 τραυματισμοί /1000 προπονητικές ώρες

(15 τραυματισμοί / 1000 προπονητικές ώρες δικαιολογούνται για το αντίστοιχο διάστημα, βάσει στατιστικών στοιχείων της ελληνικής Football League)

– Σημειώνουμε πως για το αντίστοιχο χρονικό διάστημα την περσινή αγωνιστική περίοδο (2013-14), το ποδοσφαιρικό τμήμα ανακοίνωσε εκατόν τρεις (103) απώλειες προπονητικών ημερών στην επίσημη ιστοσελίδα του (www.arisfc.gr).

Για τα συγκεκριμένα αποτελέσματα πραγματοποιήθηκαν καθημερινοί και μηνιαίοι εργομετρικοί έλεγχοι, οδηγώντας σε διαρκή αναπροσαρμογή των ειδικών εξατομικευμένων προγραμμάτων πρόληψης τραυματισμών.

Ολοκληρώνοντας θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους ποδοσφαιριστές της ομάδας για την έως τώρα συνεργασία μας  και τους ευχόμαστε κάθε επιτυχία στους μελλοντικούς τους στόχους.

Με τιμή,

Α. Τράμπας

Π. Βλαχάκης”.

Πρέπει να σημειωθεί μέσα από αυτή την παρουσίαση των αριθμών, ότι παραλείπονται από τους απερχόμενους φυσιοθεραπευτές κάποια (σημαντικά) στοιχεία σε σχέση με πέρσι, για να βγουν πιο ασφαλή συμπεράσματα. Όπως:

– Πέρσι η προετοιμασία είχε ξεκινήσει τουλάχιστον ένα μήνα νωρίτερα και σε αυτήν η ομάδα έδωσε πάνω από δέκα (10) φιλικά, σε Ελλάδα και εξωτερικό, ενώ φέτος μόλις ένα (1).

– Πέρσι η προετοιμασία έγινε με πάνω από 30 παίκτες και φέτος με μόλις 15 ποδοσφαιριστές και με μια βδομάδα αποχής λόγω των διοικητικών εξελίξεων.

– Πέρσι ο Άρης είχε δώσει τον Αύγουστο τρεις αγώνες επιπέδου Σούπερ λίγκας εντός και εκτός Θεσσαλονίκης, ενώ φέτος το πρωτάθλημα της Γ΄εθνικής άρχισε στα μέσα Σεπτεμβρίου.

To Top